Hava Durumu

Hiç mi utanmadınız? Gaziyi, 'ayaklarını uzattın' diye öldüresiye dövdüler

Kuzey Irak'ta PKK'nın hain saldırısı sonucu gazi olan Ömür Karaman'a Bursa'da yapılanlar çileden çıkardı. Bir cafede ayaklarını sandalyeye uzattı diye 10-15 kişi tarafından darp edilen ve demir çubuklu saldırıya uğrayan Karaman, ölümden döndü.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2019 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2019 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Hiç mi utanmadınız? Gaziyi, 'ayaklarını uzattın' diye öldüresiye dövdüler

Kuzey Irak'da teröristlerin konvoyuna uzaktan kumandalı bombalı saldırı düzenlemesi sonucu vücuduna 34 tane şarapnel parçası isabet eden ve 6 ay yoğun bakımda kalan ardından gördüğü tedaviyle 2 yıl sonra yürümeye başlayan yüzde 92 engelli gazi Ömür Karaman, Ankara'dan Bursa'ya yeğenlerini görmeye gelmedi. Gürsu'daki yeğenlerinin yanında 1 gece kalan gazi, ertesi gün deniz havası almak ve yüzmek için Gemlik ilçesi Kumsaz sahiline gitti.

Karaman, yüzdükten sonra gözüne çarpan en yakın kafeye dinlenmek için oturdu. Burada ayaklarını da sandalyeye uzatan gaziyi işletmenin sahibi ayaklarını indirmesi konusunda uyardı.

Karaman, yapılan uyarının ardından gazi ve yüzde 92 engelli olduğunu söylemesine rağmen, "Bize ne senin Gazi olmandan" yanıtını aldı.

Karaman, daha sonra 10-15  kişi tarafından öldüresiye dövüldü.

Gazi çok sayıda kişinin saldırısı sonucu vücudunun çeşitli yerlerine çok sayıda darbe aldı. Gözü moraran, dudağı patlayan, ayakları ezilen ve sırtına demir çubukla vurulan gazi, ölümden döndü.

Karaman, ambulansla Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Belediye, tarafından özel bir şahsa ihale usulüyle kiralanan işletmenin sözleşmesinin fesh edildiği, saldırganların da gözaltına alındığı öğrenildi.


Saldırıya uğrayan gaziyi Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, misafir olduğu evde ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.