Hava Durumu

Hızır çıldırıyor! 'Ölmek neymiş öğrensinler bakalım!'

ATV'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 98. bölüm fragmanı yayınlandı. Hızır bu bölümde Meryem'i öldürmek isteyenlere karşı harekete geçiyor. Ayrıca diziye bu bölümde sürpriz bir isim katılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2018 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2018 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Hızır çıldırıyor! 'Ölmek neymiş öğrensinler bakalım!'

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine, 98. bölümünden itibaren, ortalığı karıştıracak bir karakter dahil oluyor. ​ Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Yaşar Ağa karakteri ile akıllarda yer eden usta oyuncu Seda Yıldız, bu hafta Reşit karakteri ile diziye katılacak.

Dizinin merakla beklenen 98. bölüm fragmanı izleyiciyle paylaşıldı. 98. bölümüne dair önemli ipuçları veren fragmana Hızır Çakırbeyli'nin, eşini öldürmek isteyenlere karşı söylediği 'Ölmek neymiş öğrensinler bakalım!' sözleri adeta damgasını vurdu.

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Oktay Kaynarcalı ve Deniz Çakır'ın başrolde yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın geçen hafta ekranlara gelen 97. bölümünde; Canını kurtarmak için yurtdışına gitme planları yapan Servet ölümünden kaçamamış, Güneş'in tetikçilerinin kurbanı olmuştur. Büyük kayıplarına sessiz kalamayacak Çakırbeyliler derhal intikam peşine düşerler. Tetiği çekenden ziyade, bu ölüm emrini verenle ilgilenen Hızır karşılık vermekte geç kalmaz. Hızır'ı bitirmek için sevdiklerine dokunmak gerektiğini bilen düşmanları da yaptıkları ölüm listesinde ilk sıraya Meryem'i alarak aileyi derdinden sarsacak hamle için harekete geçerler. Meryem ise çocuğunu doğurmak uğruna çoktan kendi canından geçmiştir. En sevdiğini korumak adına tüm kötü haberleri evinden uzak tutmaya çalışan Hızır'ın onu yıkacak asıl kötü haberi öğrenmesi ise an meselesidir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.