Hava Durumu

Hızla hayatımıza girip aynı hızla unutulan fenomenler!

Bir dönem çokça konuştuğumuz ancak sonra unutulan fenomenlere bir göz attık...

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2021 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2021 12:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Hızla hayatımıza girip aynı hızla unutulan fenomenler!

Hayatımız artık hızla akıp gidiyor. Haliyle bugün konuştuğumuzu yarın unutabiliyoruz.

Köksal Baba

Trabzon'un fenomen isimlerinden Köksal Baba bir dönem sosyal medyayı sallamıştı. Fotoğrafları, videoları dolaşıp duruyordu.

Murat Övüç

Aslında kendisi fenomen bir isim olmaya devam ediyor ancak yaptığı açıklamalar çokça tepki çekti. O yüzden biraz unutuldu gibi.

Filozof Atakan

Kendisi yaşından büyük bir olgunlukla söylediği cümlelerle bir anda fenomen olmuştu. Bazıları çok sevdi bazıları "Bu yaşta bu kadar olgunlaşması doğru mu?" dedi. Ancak çok fazla tutunamadı pandemi döneminde, unutuldu ama yine de ismi geçtiğinde hatırlanıyor.

Green Card Mürsel

Bir anda hayatımıza girdi Green Card Mürsel. Facebook'tan tanıştığı Anna ile yaşadığı 'efsanevi' aşkı ile bir dönem çok konuşuldu. Sosyal medya fenomeni oldu çiftimiz.

Tabut Dansçıları

Cenazelerde yaptıkları dansla bir anda fenomen oldular. Bir ara her platformda görüyorduk kendilerini. Aslında ölüyü onurlandırmak için yapılan bir gelenekmiş. 

Zabaha kadar burdayık dayı

Sivasspor'un Beşiktaş'ı yendiği maç sonrası kameralara "Zabaha kadar burdayıh bugün" diyerek fenomen olmuştu. Daha sonra Sivasspor yönetimi dayının dişlerini yaptırdı. O günden sonra Sivas'ın düşüşü başladı... Dayı da unutuldu gitti.

Kaan Özdil

Her şeyde ortaya atlayıp "Bu bilmem nereli olsa beğenirdiniz" diyerek isyan eden Kaan Özdil bir süre sonra sıkmaya başladı. O ara zaten takipçi kitlesini arttırdı kendisi.

Taksim dayı

Taksim'de yapılan röportaj sırasında eşsiz(!) İngilizcesi ile fenomen olmuştu. Dilden dile dolaştı kendisi. Şahsen hiç gülmediğim bir videoydu. Aksine "başkası adına utanma" fiilini yaşattı bana.

Bonus: Luppo

Pandemi sürecinde sokağa çıkma yasağı ilan edilince bakkallara koşuşan halkın arasından sıyrılan Luppolu adam pandemi sürecinin fenomeni olmuştu.

Kaynak: Milliyet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.