Hava Durumu

Huzurevinde yangın! Çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi

Sultangazi'deki huzurevinde henüz bilinmeyen bir nedenle meydana gelen yangın korku dolu anlar yaşattı. 86 kişinin bulunduğu huzurevindeki yangın kontrol altına alınırken, herhangi can kaybı ya da yaralanan olmadı.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2018 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2018 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Huzurevinde yangın! Çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi

Sultangazi 75'inci Yıl Mahallesi Gazi Caddesi'nde bulunan bir huzurevinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlerin yükseldiği yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. Yangın esnasında içeride bulunan 86 kişi, personel ve çevredeki vatandaşların yardımıyla dışarı çıkarıldı. İhbar üzerine olay yerine kısa sürede çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. 

Huzurevi sakinlerinin korku dolu gözlerle yangının söndürülme çalışmalarını izlemesi kameralara yansıdı. Soğuktan korunmak için üzerilerindeki battaniyelerle dışarıda yangının söndürülmesini bekleyen yaşlıların sağlık kontrollerini olay yerine gelen sağlık ekipleri gerçekleştirdi. 

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay yangınla ilgili yaptığı açıklamada, yangının söndürüldüğünü ve olayda can kaybı ya da yaralanmanın olmadığını söyledi. 

İBB, yangınla ilgili açıklama yaptı 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi de yangınla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Yangının söndürülmesi çalışmalarıyla ilgili bilgilere yer verilen açıklamada, "İstanbul İtfaiyesi Sultangazi'de huzurevinde çıkan yangının 11.12'de ihbar edilmesi ile alarma geçti. Sultangazi grubu 11.13'te çıkış yaparak 11.16 söndürme çalışmalarına başladı. Yangın bölgesine kısa sürede Gaziosmanpaşa, Alibeyköy, Bağcılar, Şişli, Turgutreis gruplarından İtfaiye birlikleri sevk edildi. Yangın 11.38'de kontrol altına alındı ve söndürüldü. Yangına 16 itfaiye aracı 48 personel müdahale etti" denildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.