Hava Durumu

'Hz. Nuh cep telefonuyla görüştü' demişti: Bıraksalardı ispatlardım

Hz. Nuh'un kendisine inanmayarak gemiye binmeyen oğlunu ikna etmek için cep telefonuyla görüştüğünü iddia eden İstanbul Üniversitesi Deniz Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Cihan Yavuz Örnek, "Bıraksalardı kendimi ispat edebilirdim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Hz. Nuh cep telefonuyla görüştü' demişti: Bıraksalardı ispatlardım

Hürriyet'in haberine göre, televizyon programına çıktığı için pişman olduğunu söyleyen Örnek, "Programda beni sinirlendirdiler. Tuzağa mı düştüm anlamadım. Bu olayı uygun bir lisan ile söylemem lazımdı. Pat diye cep telefonu dedim millet havaya kalktı. Beni bıraksalardı kendimi ispat edebilirdim" diye konuştu.

ORTAYLI'YI İKNA EDERDİM

Tarihçi-Yazar İlber Ortaylı'nın 'Başka iş yapsın' sözünü de değerlendiren Örnek, "Pat diye cep telefonu deyince pot kırmış oldum. Eleştirenlere de üzüldüm, kızdım. İlber Ortaylı'ya değil ama sosyal medyada küfredenlere kızdım. Beni destekleseydi (İlber Ortaylı) karizması çizilirdi. O gerekeni yaptı. Benimle yüz yüze konuşsa kendisini ikna ederdim" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Örnek, TRT ekranlarında Nuh Tufanı hadisesiyle ilgili tuhaf bir iddiada bulunmuş,  Hz. Nuh'un kendisine inanmayarak gemiye binmeyen oğlunu ikna etmek için cep telefonuyla görüştüğünü savunmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.