Hava Durumu

İBB Şehir Tiyatroları, 'Uzlaşma' oyunu ile Bursa'da

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Şehir Tiyatroları Buluşmaları kapsamında Uzlaşma oyunuyla Bursa seyircisinin karşısına çıkıyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2020 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2020 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İBB Şehir Tiyatroları, 'Uzlaşma' oyunu ile Bursa'da

Chloe Lambert'in yazdığı Aslı İçözü'nün yönettiği "Uzlaşma" oyunu, 12, 13 Şubat 2020 tarihlerinde saat 20.00'de Bursa Nilüfer Belediyesi Uğur Mumcu Sahnesi'nde, 14-15 Şubat tarihlerinde saat 20.00'de Nilüfer Belediyesi Nazım Hikmet Kültürevi'nde sahnelenecek.

Oyunda Gökçer Genç, Işıl Zeynep, Yeliz Şatıroğlu, Zeliha Bahar Çebi rol alıyor.

UZLAŞMA

Bir süre önce ayrılan Anna ve Pierre artık bir çift olmasalar bile hala ebeveyndir ve oğullarıyla iletişim konusunda sıkıntı çekmektedirler. Bu nedenle sürekli birbirlerini suçlayıp tartışarak hem kendilerinin hem de çocuklarının yaşamını cehenneme çevirirler. Sonunda sorunu çözmek için aile mahkemesinin atadığı arabulucular eşliğinde uzlaşma toplantılarına katılmaya ikna olurlar. Toplantılar boyunca sadece ayrılan çift değil, olaya profesyonel olarak dahil olsalar da özel yaşamlarında benzer sorunlar yaşayan arabulucular İsabelle ve Jeanne da sarsıcı iç hesaplaşmalarla karşı karşıya kalır...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.