Hava Durumu

İçerde final yaptı, galasının gelirleri MİKADER'e bağışlandı

İçerde dizisinin finali için dün gala gecesi düzenlendi. Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli ve Çetin Tekindor'un başrollerde olduğu dizi final yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2017 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2017 16:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İçerde final yaptı, galasının gelirleri MİKADER'e bağışlandı

Show TV'nin fenomen dizisi 'İçerde', uzun süre hafızalardan silinmeyecek, unutulmaz bir geceyle ekrana veda etti. İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda tüm oyuncuların katılımıyla gerçekleşen büyük final etkinliğinde tüm davetliler, oyuncularla birlikte tek yürek oldular ve unutulmaz hikayenin nasıl bittiğine tanık oldular.

Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli ve Çetin Tekindor'un başrolü paylaştığı dizi final yaptı. Dizi dün akşam düzenlenen gala gecesiyle ekranlara veda etti.

Melek rolünü oynayan Bensu Soral galada güzelliğiyle büyüledi, İçerde dizisi final yapmadan diziden ayrılmıştı. Çünkü dizide Melek hayatını kaybetmişti. İçerde dizisinin sevilen karakterlerinden biri olan Melek'in ölümü sosyal medyada büyük ses getirmişti.

Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen gecenin sunuculuğunu Ebru Akel üstlendi.Şıklık yarışının yaşandığı gala gecesine Bensu Soral ve Damla Colbay derin dekolteli kıyafetleri ile damga vurdu.

39 bölüm boyunca 360 derece izleme deneyiminden büyük aksiyon filmlerini aratmayan dev operasyon sahnelerine kadar izleyicilerine pek çok ilki yaşatan 'İçerde', finaliyle de bu ilklere yenisini ekledi.

"İçerde" ekibi, ekran serüvenine dün akşam İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'ndaki görkemli büyük final galasıyla veda etti. Galanın tüm geliri dezavantajlı çocuklar için oluşturulacak ve 'İçerde' projesinin adını taşıyacak rehabilitasyon merkezine aktarıldı. Böylece Türk televizyon tarihinde ilk kez bir dizi adını, sosyal sorumluluk projesi ile yaşatacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.