Hava Durumu

İçişleri Bakanı Soylu'dan askerlere talimat: 'Sonunuz geldi hayvanlar' diye haykırın

Batman İl Jandarma Komutanlığını ziyaret eden İçişleri Bakanı Soylu, "Hepinizin dağların en tepelerine çıkıp 'artık sonunuz geldi hayvanlar' diye haykırmanızı istiyoruz" dedi. Soylu, "Afrin'den Cerablus, Azez'e kadar, Kato'dan Gabar, Cudi, Pülümür, Kutuderesi, Tendürek, Ağrı'ya kadar her tarafta bizim borumuz ötüyor" diye de ekledi.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2018 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2018 12:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İçişleri Bakanı Soylu'dan askerlere talimat:  'Sonunuz geldi hayvanlar' diye haykırın

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Batman'da askerlerle kahvaltı yapan Bakan Soylu, burada yaptığı konuşmada, Gercüş ilçesi kırsalında PKK'lıların el yapımı patlayıcıyla düzenlediği saldırı nedeniyle başsağlığı dileklerini iletmek için Batman'a geldiğini söyledi.

Teröre karşı büyük bir mücadele verdiklerini belirten Soylu, bugün şehirlerin huzur içinde olmasının nedeninin güvenlik güçleri olduğunu söyledi.

"Bu mücadeleyi sizler gerçekleştirirken milletimizin desteği ve duası sizlerle birlikte. PKK terör örgütü tarihinin en ağır sonuçlarıyla karşı karşıya. Allah'a şükürler olsun devletimizle, siyasetimizle, yöneticilerimizle terör örgütünün kökünü kazımaya, bitirmeye yönelik ciddi bir gayret söz konusu" ifadelerini kullanan Soylu, bunun hem sahaya hem de mücadeleye yansıdığını kaydetti.

'İLK KEZ BÖYLE YAKALADIK'

Bakan Soylu, "Terör örgütün ilk kez böyle yakaladık. Bir taraftan finansal kaynaklarını kestik, bir taraftan belediyelerden hem insan kaynağı temin ediyordu, hem para hem de lojistik temin ediyordu, onu kestik" ifadelerini kullandı

'KADINLARI AYRI, ADAMLARI AYRI REZİLLİKLER YAPIYOR'

Soylu, konuşmasında ayrıca, "Terör örgütünün kadınları ayrı adamları ayrı rezillikler yapıyor. Ahlaksızlar. Bu bölgemizdeki insanların huzurunu, birliğini ve beraberliğini ortadan kaldırmaya çalışıyorlar. Hepinizin dağların en tepelerine çıkıp 'artık sonunuz geldi hayvanlar' diye haykırmanızı istiyoruz. Bütün dünyaya, kim arkalarında olursa olsun ister Amerika ister başkaları olsun nasıl sonlarının geldiğini hep birlikte gösterme iradesi bu aziz milletimizin en önemli nişanesi olacaktır" ifadelerini kullandı.

'ÇOK İŞ YAPILDI'

Bölgede çok iş yapıldığını ifade eden Soylu, "Merak etmeyin, bu meselede sonuç bizim, hüsran ise terör örgütlerinindir. Çok iş yapıldı. Afrin'den Cerablus, Azez'e kadar, Kato'dan Gabar, Cudi, Pülümür, Kutuderesi, Tendürek, Ağrı'ya kadar her tarafta bizim borumuz ötüyor" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.