Hava Durumu

İçlik alırken yünden vazgeçmeyin

Kış mevsimine adım adım yaklaştığımız şu günlerde havaların soğumasıyla yün içlikler herkesin imdadına koşuyor. Yün içliklere yoğun bir talep yaşanırken, , uzmanlar vatandaşları orlona karşı uyardı

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2017 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2017 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İçlik alırken yünden vazgeçmeyin

Havaların soğumasıyla birlikte vatandaşların büyük ilgi gösterdiği yün içliklerde büyük sahtekarlık çıktı. Bazı satıcıların orlon içlikleri yün diye satarak vatandaşları dolandırdığı ileri sürüldü. Uzmanlar vatandaşları yün yerine orlon almamaları konusunda uyardı.

Bursa'da yün içlik satan Naci Bağcı, havaların soğumasıyla birlikte yün iç çamaşırı satışlarının artığını, önümüzdeki günlerde havaların daha da soğumasıyla birlikte vatandaşların yüne büyük rağbet göstereceğini söyledi.

HER İÇLİK YÜN DEĞİLDİR

Yünün sağlıklı olduğunu belirten Naci Bağcı, "Bazı satıcılar vatandaşa yün diye orlon içlik satıyor. Vatandaşlar bilmedikleri yerden yün içlik almasınlar. Yün sağlıklıdır. Yünde bulunan boru şeklindeki lifler vücuttaki teri dışarı atarak insanı hasta olmaktan koruyor. Yün çok sağlıklı bir ısınma aracı. Yün giyenler kendini soğuktan sağlıklı bir şekilde koruyor. Bir de yün diye satılan orlonlar var. Her yün diye satılan içlik yün değildir. Kıyıda köşede 5-10 liraya satılan atletler yün değildir. Vatandaşlar aldanmasın. Hakiki yün sağlıktır. Biz yazın bile müşterilerimize yün içlik satıyoruz. Yün giyenler romatizmadan kurtulur" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.