Hava Durumu

Iğdır'daki terör saldırısından acı haber geldi!

Iğdır'da teröristler, Korhan Yaylasındaki su hattını tamire giden İl Özel İdaresi ekibinin geçişi sırasında yola yerleştirdikleri patlayıcıyı infilak ettirdi. 2 işçinin yara almadığı saldırıda kaybolan bir işçinin cesedi bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2018 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2018 17:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Iğdır'daki terör saldırısından acı haber geldi!

Alınan bilgiye göre, bugün saat 09.30 sıralarında meydana gelen olayda İl Özel İdaresine bağlı ekip, N.K'nin kullandığı kamyonet ve M.P. yönetimindeki iş makinesi taşıyan çekici ile su hattını tamir için Ağrı Dağı eteklerindeki Korhan Yaylası'na hareket etti. Ekibin yayladaki ilerleyişi sırasında teröristlerce yola yerleştirilen patlayıcının infilak ettirilmesiyle çekicinin önünde giden kamyonet hasar gördü. Patlamanın ardından kamyonetten inen M.G. ile çekici sürücüsü M.P'ye teröristlerce ateş açıldı. Saldırı sonrası kaçan M.G. ve M.P, bölgedeki askerler ve güvenlik korucularının yardımıyla kurtarıldı.

Kayıp olan kamyonet sürücüsü N.K'dan ise acı haber geldi. Bindiği kamyonetin yanında ölü bulunan evli ve 4 çocuk babası Nurettin Karadeniz'in (56) cenazesi Iğdır Devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

Saldırı sonrası kaçan teröristlerin yakalanması için Jandarma ekiplerince bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.