Hava Durumu

İğne atsan yere düşmüyor! Bursa trafiği böyle görüntülendi

Bayram tatilinin başlaması ile trafik adeta durma noktasına geldi. İstanbul ve Bursa'dan güneye doğru olan trafik yoğunluğu havadan görüntülendi.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2018 19:30
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2018 19:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İğne atsan yere düşmüyor! Bursa trafiği böyle görüntülendi

Bursa - İstanbul - İzmir - Ankara otoyolunda araçlar santim santim ilerlerken kilometrelerce kuyruk oluştu. Hafta sonuna gelen bayram tatiline arife gününden başlayan binlerce vatandaş, tatil yörelerine ve memleketlerine doğru yola çıktı. Ramazanın son iftarını beklemeden yollara dökülen tatilcilerin oluşturduğu trafiği emniyet güçlerince helikopter ile an be an kontrol edildi. 30 derecenin üstündeki sıcaklıkta yollara koyulan vatandaşlar sıkışan trafikte zor anlar yaşadı.

Bursa çıkışı İzmir yolu üzerindeki bayram trafiği de İhlas Haber Ajansı tarafından drone ile havadan görüntülendi. İzmir yolu üzerindeki binlerce araçlık kuyruk dikkat çekti.

Öte yandan dün ve bugün Emniyet Genel Müdürlüğü ve Bursa İl Emniyet Müdürlüğü sürücüleri sıcak havada, öğle saatlerinde yola çıkmamaları, terlikle araç kullanmamaları, terlik yerine ayağı saran spor ayakkabı giymeleri noktasında uyardı. İstanbul'dan ve Ankara'dan gelip daha çok Ege ve Akdeniz bölgelerine seyahat eden sürücüler yeni yapılan yollar ve köprüler sayesinde trafiğin geçmiş senelere göre çok daha rahat olduğunu dile getirdiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.