Hava Durumu

İmamoğlu: 'İstanbul'u kazandığımız ortada, fark kapanmaz'

Millet İttifakı İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu, "Bizim oyumuz 4 milyon 155 bin 966 rakibmin oyu 4 milyon 126 bin 558'dir. Aradaki farkın kapanma ihtimali şu ana göre kalmamıştır. Şu an itibarıyla İstanbul'u kazandığımız ortadır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2019 02:39
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2019 02:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İmamoğlu: 'İstanbul'u kazandığımız ortada, fark kapanmaz'

Millet İttifakı İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu, seçim sonuçlarıyla ilgili yeni bir açıklama yaptı.

Ekrem İmamoğlu'nun açıklamalarından satır başları;

Şu an saat 02:21. Yanılmıyorsam 3 saati aşkın süredir Anadolu Ajansı giriş yapmamaya devam etmektedir. Anadolu Ajansı'nın yetkililerini, herkesi göreve çağrıyoruz. Toplumu bilgi alma hakkından kimseyi mağdur etme hakkı yoktur. Türkiye'nin hiçbir kamu kurumu siyasallaşamaz. Gerekli işlemlerin de yapılacağını belirtiyorum. Bir heyetin de Anadolu Ajansı'na gittiğini belirtmek istiyorum.

'TÜRKİYE'YE DUYURMAK İSTERİM Kİ, KAZANDIĞIMIZ ORTADADIR'

Süreç devam etmektedir. İlçe seçim kurullarında görev alan arkadaşlarıma orayı asla terk etmemeleri gerektiğini tekrar söylüyorum. Zira burada korunan hak 16 milyonluk bir şehrin hakkıdır. Sayın Cumhurbaşkanı'nın açıklamalarını da dinledik. Her birinden bizi ikna edici cümleler duymak istedik. Şu ana kadar gelmediği için biz açıklamamızı yapıyoruz. Şu anda 31 bin 186 sandıktan 30 bin 86'sı sistemimize girilmiş durumdadır. Girilmeyen 100 sandık vardır. Girilen 30 bin 86 sandıkta aramızdaki fark 29 bin 408'dir. Biz öndeyiz! Tahmin ediyorum daha kesin hatlarıyla bir açıklamamız daha olacak. Kalan sandıklarda da geçerli oy sayısı 25 bin 500 civarında olacaktır. Aradaki farkın kapanma ihtimali kalmamıştır.

Türkiye'ye duyurmak isterim ki, İstanbul'u kazandığımız ortadadır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.