Hava Durumu

İmamoğlu, ulaşım ve suda indirim için düğmeye bastı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ulaşım ve suda indirim için, "Hem UKOME'ye hem İSKİ'ye yazılarımızı gönderdik. Biz, vatandaşımıza hizmet için uğraşıyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2019 17:14
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2019 17:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İmamoğlu, ulaşım ve suda indirim için düğmeye bastı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cuma namazını Ulus'daki Hacı Bayram Camii'nde kıldı. İmamoğlu, cami çıkışında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. İmamoğlu ulaşım ve suda indirim için süreci başlattıklarını duyurdu.

İmamoğlu, "Bakın bugün, UKOME'ye yazılarımızı yazdık. Ne dedik biz? "Öğrencilerimizin kartı 50 TL'ye inecek" dedik. Ne dedik? "0-4 yaş arası bebeklerin anneleriyle İstanbul seyahati ücretsiz olacak" dedik. Ne dedik? "Aynı şekilde, 12 yaşına kadar çocuklarımız toplu taşımadan ücretsiz yararlanacak" dedik. Vaatlerimiz var bizim. Ne dedik? "Yüzde 40 ve yüzde 50'lik dilimlerle indirime kavuşacak" dedik. Hem UKOME'ye hem İSKİ'ye yazılarımızı gönderdik. Süreçlerimizi başlattık. Biz, vatandaşımıza hizmet için uğraşıyoruz. Bazıları boş işle uğraşıyor. Millet, hizmet bekliyor. Türkiye'nin, şehrin sorunları var. Bunlara çözüm bulacağız. Hem de milletimizle bir arada bulacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi, endişesi olmasın. İstanbul emin ellerde." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.