Hava Durumu

İMSİAD'da seçim yarışı! Mehmet Çelebi adaylığını açıkladı

Önümüzdeki Pazar yapılacak İMSİAD Olağan Genel Kurulu'nda başkanlık için yarışacak olan Çelebi Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi  başkanlığında oluşturulan İMSİAD Vizyon Çalışma Grubu,adaylıklarını resmen duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2020 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2020 12:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İMSİAD'da seçim yarışı! Mehmet Çelebi adaylığını açıkladı

M.Fatih DİL

2018 yılından bu yana ciddi bir durgunluk yaşayan İnşaat Sektörünün, Bursa'da en önemli temsilcilerinden biri olan İMSİAD - İnşaat Müteahhitleri, Sanayicileri Ve İşadamları Derneği'nin 26 Ocak Pazar günü olağan genel kurulu gerçekleştirilecek. BTSO bünyesinde 3 bin 600 inşaat üretim firması bulunan sektörü temsil eden İMSİAD'ın 26 Ocak'ta oy kullanmaya hak kazanan üye sayısı 111.

Gerçekleşecek olan Genel Kurul'da şu an bilinene göre iki liste yarışacak. Mevcut Başkan Mustafa Andıç ile Mehmet Çelebi' arasında kıyasıya bir rekabet yaşanacak. Adaylardan Çelebi Grup Yönetim Kurulu Başkanı olan İş adamı Mehmet Çelebi  geçen Salı akşamı düzenlenen organizasyonla 'Güçlü Yönetim, Güçlü İMSİAD' sloganıyla, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) başkanlığı için adaylığını açıkladı.

KİŞİSEL ÇIKAR İÇİN KURUM KULLANILMAZ

Buradaki konuşmasında sektörde yaşanan sorunlara kendi firmalarında bireysel çabalarla çözümler ürettiklerini kaydeden Çelebi, "Bizim kişisel çıkarlarımız için bu tarz kurumları kullanmak gibi bir derdimiz yok. Yönetime talip olan iş adamlarımız bir şekilde kendi çabalarıyla ayakta kalmış güçlü firmalar. Bizim asli görevimiz sektörde birlik beraberliği sağlayıp sorunlara kollektif akıl ve birlik gücüyle çözümler getirmektir. Sektör sıkıntılı günler geçiriyor. Harekete geçmemiz gerekiyor. Tıkanıklıkları aşmak için Alternatif bulduğumuz takdirde her sorunu aşarız" dedi.

'ÖNEMLİ OLAN SEKTÖRE ARTI DEĞER KATMAKTIR'

Tanıtım toplantısına katılan ve iş adamlarına seslenen AK PARTİ Bursa Milletvekili Atilla Ödünç de " Mehmet Çelebi ve arkadaşları bir karar almışlar hayırlı olsun. Önemli olan sektöre artı değer katmaktır. Katma değerli işler yapıyorsunuz. Genel kurulda üyeler gerekli değerlendirmeleri yapacaktır. Önemli olan Bursa'da sektörün kazanması ve ileri gitmesidir. Sektör için mesleği için yarışacak tüm arkadaşlara başarılar diliyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.