Hava Durumu

İnce'den 'olağanüstü kurultay yok' açıklamasına yanıt

CHP Sözcüsü Bülent Tezcan'ın parti gündeminde kurultayın olmadığı yönündeki sözlerini değerlendiren CHP'nin 24 Haziran'daki seçimde cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, "Şu ana kadar 37 ilden bana destek açıklaması geldi" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2018 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2018 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İnce'den 'olağanüstü kurultay yok' açıklamasına yanıt

CHP'nin 24 Haziran'daki cumhurbaşkanı adayı İnce, CHP Merkez Yürütme Kurulu'nun toplantısının ardından Parti Sözcüsü Bülent Tezcan tarafından yapılan "Gündemimizde kurultay yok" açıklamasına yanıt verdi. "Ben siyasetçiyim, acele etmeyin" yorumunda bulunan İnce,  ısrarlı sorular üzerine de "Ben siyasetçiyim, acele etmeyin. Şu ana kadar 30 ilden bana destek açıklaması geldi. Sağ olsunlar. Ama parti içi meseleleri basın önünde konuşmam " ifadelerini kullandı.

TEZCAN NE DEMİŞTİ?

CHP MYK toplantısı sonrası açıklama yapan Bülent Tezcan, Muharrem İnce'nin açıklamalarından sonra yapılan MYK toplantısı sonrası "Genel Merkezimizin gündeminde olağanüstü kurultay yoktur. Bu konular MYK'da da görüşüldü, genel başkanımızın gündeminde de bir olağanüstü kurultay yoktur. Özel bir yemekte, eşlerle birlikte yapılan bir yemekte konuşulanların bağlamından kopartılarak servis edilmesi nezaketsiz bir tutumdur. Sayın Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlıktan başka herhangi bir ihsana ihtiyacı yoktur" demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.