Hava Durumu

İnce: Ya kazanacağız, ya kaybedeceğiz

CHP Genel Başkan adayı Muharrem İnce kurultayda  yaptığı konuşmada, "Bu mücadelede boyun eğmeyenlere selam olsun. İki ayrı yol, iki ayrı ihtimal var. Ya kazanacağız, ya kaybedeceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2018 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2018 14:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İnce: Ya kazanacağız, ya kaybedeceğiz

CHP'nin 36. Olağan Kurultayı'nda genel başkan adayları resmileşti: Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce. Daha önce aday olacaklarını açıklayan Ümit Kocasakal ve Ömer Faruk Eminağaoğlu ise delegelerin en az yüzde 10'undan imza toplayamadıkları için resmen aday olamadılar. Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce ile yan yana oturdu, diğer yanındaki koltuk ise tutuklu milletvekili Enis Berberoğlu'na ayrıldı.

Kılıçdaroğlu'ndan sonra kürsüye çıkan Muharrem İnce AK Parti hükümetine yönelik, "Mevcut konumlarını korumak için yapamayacakları şey, söyleyemeyecekleri yalan yok. AKP'nin sloganı ya iktidar ya ölüm" ifadelerini kullandı.

İnce özetle şunları söyledi: "Bu kurultay Türkiye için, partimiz için ve benim için çok önemli. Devrimlerin, zaferlerin, kuruluşun partisiyiz. Bu mücadelede boyun eğmeyenlere selam olsun. İki ayrı yol, iki ayrı ihtimal var. Ya kazanacağız, ya kaybedeceğiz... CHP'nin çok değerli gönüldaşları, geleceğimiz elimizden alınıyor, cumhuriyetimiz yıkılıyor, umutlarımızı söndürmek, yaşama sevincimizi yok etmek istiyorlar. Karşımızdaki bir siyasi parti değil, ülkeyi yağmalamak için bir araya gelmiş bir yapı. Cumhuriyeti kuran parti, cumhuriyeti kurtaracaktır...

CHP'DE TUZU KURULAR VAR

CHP'de de tuzu kurular var. Bakırköy, Beşiktaş, Kadıköy (belediyeler) onları aldı mı yetiyor. Erzurum, Şanlıurfa onu ilgilendirmiyor. Sığınmışlar 3, 5 belediyeye. Onların oldu mu yetiyor. Ben memnun değilim. Onun için itaat etmiyorum. Bu partide bir itaat edenler, bir de memnun olmayıp itiraz edenler var. Ben itiraz ediyorum."

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.