Hava Durumu

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban: 'Vatandaşlarımızdan anlayış bekliyorum'

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında oyunu, Anadolu İmam Hatip Lisesinde ailesi ile birlikte kullandı. Taban, "Sonuç ne çıkarsa çıksın hayırlı olmasını diliyorum. Çalışmalarımızı çok güzel bir şekilde yerine getirdik. Mutlaka gidemediğimiz, ulaşamadığımız yerler de olmuştur. Vatandaşlarımızın hoşgörüsüne sığınıyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2019 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2019 14:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban: 'Vatandaşlarımızdan anlayış bekliyorum'

Belediye Başkanı Alper Taban, bugün 12.00'da oyunu İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesinde kullandı. Eşi Birnur Taban ve çocuklarıyla birlikte sandık başına gelen Taban, okul bahçesinde vatandaşların ilgisiyle karşılandı. Okul bahçesinde vatandaşlarla selamlaştıktan sonra 1265 No'lu sandığa gelen Taban, burada sandık görevlilerine başarılar diledikten sonra eşiyle birlikte oyunu kullandı.

ŞEHRİMİZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN

Taban, oy kullanma işlemi sonrası basın mensuplarına bir açıklama da yaparak şu ifadelere yer verdi: "Güzel bir seçim kampanyası geçirdik ve bugün gerçekleşen yerel seçimler kapsamında biz de oyumuzu kullanmak üzere ailemiz ve çocuklarımızla sandığa geldik. Öncelikle seçimlerin şehrimize, milletimize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah bugüne kadar geldiğimiz gibi güzellik içerisinde, hoşgörü içerisinde bugün de neticelendirmiş olacağız. Sandık önemli dedik, demokrasinin bir gereği dedik, iyi ki sandık var dedik ve bugün de milletimiz sandıklara gelerek oylarını kullanıyorlar.

Tabi ki konuşmalarımızda hep ifade etmeye çalıştık; çıkacak olan sonuca saygılı olduğumuzu en başından beri söylüyoruz. Bugün de aynısını söylüyorum, sonuç ne çıkarsa çıksın önce benim şehrime hayırlı olmasını diliyorum. Bizler çalışmalarımızı teşkilat üyelerimizle çok güzel bir şekilde yerine getirdik. Mutlaka gidemediğimiz, ulaşamadığımız yerler de olmuştur. Ben burada seçmenimizin, vatandaşlarımızın hoşgörüsüne sığınarak anlayış beklediğimizi ifade etmek istiyorum.

Gerçekten çok büyük bir şehir var. Her karışını, her karesini gezerek bütün vatandaşlarımıza ulaşmaya çalıştık. Ancak ulaşamadıklarımız da tabi ki olmuştur. Lakin ben projelerimizle, hizmetlerimizle çalışarak ulaşabildiğimiz tüm ilçe halkımıza gerek canlı yayınlar aracılığıyla, gerek bizzat ayağına gidip anlatarak projelerimizi, hizmetlerimizi anlattık. Önümüzdeki 5 yıl için inşallah güzel proje ve hedeflerimiz var. Rabbimin izni olursa, beraberinde vatandaşlarımızın da teveccühü olursa kendimize inandığımızı ifade etmiştik. Tabi ki takdir böyle olursa kimsenin başını öne eğdirmeden bu hizmetleri hayata geçireceğiz. Tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sabahtan bu yana gezmeye, dolaşmaya çalışıyorum, herkes sandıklara erken saatlerde gelerek iradesini ortaya koymuş oluyor. Bizler de bu sonuç karşısında saygıyla duracağız. Hayırlı uğurlu olsun."

Açıklama sonrası bazı sınıflarda sandık görevlilerini ziyaret eden Taban'a, oy kullanma işlemi sırasında AK Partili yöneticiler ve meclis üyeleri de eşlik etti. Taban, oyunu kullandıktan sonra okuldan ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.