Hava Durumu

İnegöl Belediyesi'nden kişisel eğitime tam destek!

İnegöl Belediyesi gücünü tüm sosyal alanlarda hissettiriyor. Gençlerin ve çocukların başarılarının ödüllendirilmesi, kentte kendilerine yer bulması için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2019 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2019 14:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İnegöl Belediyesi'nden kişisel eğitime tam destek!

İnegöl Belediyesi her yıl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yürütülen çalışmalar neticesinde okullara kırtasiye dağıtımı yapıyor. Burs yardımı desteği veriyor.

Gençlerin gelecek yolunda ilerledikleri YKS öncesinde yapılan çalışmalara katkı sağlanıyor, eğitim seminerleri veriliyor. Aynı zamanda tercih süreçlerinde branş tanıtımları konusunda gençlerimize ve ailelerine bir hafta süren tanıtım etkinlikleri düzenleniyor. Sınav zamanlarında ise öğrencilere toplu taşıma araçlarını ücretsiz kullanım fırsatı sunuluyor.

Okul süreçlerinde yer alınan gençlerin, tatil süreçlerinde de yaz okulları ile desteklenmesi sağlanıyor. Tatil süreçlerinde zamanlarını iyi değerlendirmek, kötü alışkanlarından uzak durmaları adına zamanı kaliteli değerlendirmeleri için yaz okulları düzenleniyor. Aynı zamanda yeteneklerinin keşfedilmesi noktasında spora yönlendirilmelerine destek veriliyor. İnesmek ve koro enstrüman kurslarında farklı branşlarda eğitim kursları açarak meslek edindirme kurslarıyla da kişisel gelişim ve yeteneklerin doğru şekillenmesi noktasında hizmet veriyor.

İnegöl Belediyesi eğitimi önceliğine alıyor, eğitimin her alanında yapılan çalışmalara destek vermekle yarının temellerinin atıldığını, geleceği bugünün şekillendirdiğini biliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.