Hava Durumu

İnegöl'de 3. Güngör dönemi

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden İnegölspor daha önce de Bordo Beyazlı kulübü çalıştıran teknik direktör Taşkın Güngör ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2017 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2017 17:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İnegöl'de 3. Güngör dönemi

Ali ŞAHİN

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta sezonu 12. sırada tamamlayan ve kongreye giden İnegölspor'da başkanlığa Cebrail Kemer seçilmişti. Ergün Penbe ile de yollarını ayıran Bordo Beyazlılar'da teknik direktörlüğe de son olarak 15 Ekim 2015 ve 30 Haziran 2016 arasında takımı çalıştıran Taşkın Güngör getirildi. Geçen sezonu Tokatspor'da tamamlayan Güngör Kırmızı Grup'ta sezonu 11. sırada bitirmişti. Güngör ayrıca İnegölspor'un 3. Lig şampiyonluğu yaşadığı dönemde de takımın başında görev almıştı.

'EFSENE DÖNDÜ'

Tecrübeli çalıştırıcı için külüp tesislerinde imza töreni düzenlenirken "İnegölspor'umuzun efsane hocası tekrar kulübüne döndü" diyen Başkan Cebrail Kemer "Taşkın Hoca daha önceki yıllarda müzemizde bulunan en önemli kupalardan bir tanesinin sahibi. Dolayısıyla inşallah bizlere yenilerini getirmek onuna nasip olur. Başarılı olacağına inanıyorum. Belli bir proje kapsamında takımı oluşturacağız" ifadelerini kullandı.

'YİNE İDDİALI OLACAK'

Mali disiplinden ayrılmayacaklarına vurgu yapan Başkan Kemer "Mali disipline uygun arkadaşlarla yola devam edeceğiz ve yeni transferlerde de genç oyuncuları bünyemize katacağız. Bizim amacımız tabii ki ligi en iyi noktada bitirmek. İnegölspor hangi mali disiplin olursa olsun, hep iddialı olmuştu ve bundan sonrada hep iddialı olacak. Buradan genç arkadaşlara. Eğer iddialıysa ve gelecek vaat ediyorsa bizim takımda her zaman yer bulacaktır" diye konuştu.

'BİZİ KIRMADI'

Bu yıl ki yaklaşımlarının "Tecrübeli arkadaşlarla ayrılacağız" diye yorumlanmaması gerektiğini de belirten Kemer, "Tecrübeli arkadaşlarımız genç oyuncularımıza örnek olacaktır. Bu yapıya en uygun hocanın da Taşkın Güngör olduğunu düşündük. Sağ olsun bizi kırmadı. Kendiside özveride bulundu. Başarılı olacağımızı düşünüyorum. Taşkın hocama da İnegölspor'umuza da değerli taraftarlarımıza da hayırlı olmasını diliyorum. Taraftarlarımıza da buradan sesleniyorum. Hiç merak etmesinler. Sabırlı olsunlar. Başarı gelecektir ama sabır şart. Hocamızın da, bizlerinde, yönetimimin de elimizde sihirli değnek yok" dedi.  

'İSTİKRAR, GELECEK, GELİŞİM'

İmza töreninde konuşan tecrübeli Teknik Direktör Taşkın Güngör ise, "Başkanımızın anlattığı genel hatlarıyla felsefemizi, misyonumuzu paylaşarak bu işe başlıyoruz. İnegölspor raydan çıkmış bir haldedir ve biz bu kulübü tekrar rayına oturtacağız. Bundan herkes emin olsun. Bir futbol gerçeği vardır ki istikrar, gelecek, gelişim. Evet başarı sonuç olarak herkes isteyebilir ama başarıya giden yoldaki taşları doğru döşeyemezsek, hangi yoldan gideceğimizi bilmezsek, başarı sadece söylemde kalır. Bundan önce yaptıklarımızın çok daha iyisini yapabileceğimize inanıyorum. O nedenle hepimize hayırlı olsun. İnşallah hep beraber güzel günler geçiririz" ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.