Hava Durumu

İnegöl'de kaza üstüne kaza!

Bursa-Ankara karayolunda bir otomobil şehirlerarası yolcu otobüsü ile çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2017 19:43
Haber Güncellenme Tarihi: 30.12.2017 19:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İnegöl'de kaza üstüne kaza!

Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametinden Bursa istikametine seyir halinde olan Ergün Ş. yönetimindeki Eskişehir plakalı hafif ticari araç, İnegöl Rüştiye Mahallesi mevkiinde direksiyon hâkimiyetinin kaybolması sonucu bariyerlere çarptı. Kaza sonrasında yolun ortasından kalan araca, Bekir G. yönetimindeki Bursa plakalı şehirlerarası yolcu otobüsü çarpmamak için fren yaptı. Bu sırada otobüsün arkasında seyir halinde olan sürücü Ercan M. (45) yönetimindeki başka bir otomobil, yolcu otobüsüne arkadan çarptı.

OTOMOBİLDE SIKIŞTILAR

Kazada sürücü Ercan Mutlu ile eşi Nursel Mutlu otomobil içerisinde sıkıştı. Yaralılara ilk müdahaleyi otobüsün içindeki vatandaşlar yaptı. Kaza yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekipleri ile itfaiye ekipleri sıkışan yaralıları otomobilin içinden çıkarırken, yaralılar ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Sürücü Ercan M. tüm müdahalelere rağmen kurtulamazken, ağır yaralanan eşi Nursel M.'nin tedavisi sürüyor.

Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan Bursa-Ankara karayolunun Bursa istikameti, otomobilin kaza yerinden kaldırılmasıyla tekrar trafiğe açıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.