Hava Durumu

İnegöl'de nostalji rüzgârı esti

İnegöl Belediyesi, Aralık ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında nostalji rüzgarları estiren bir konsere ev sahipliği yaptı. Altar, bu muhteşem gecede 90'lı yılların parçalarıyla İnegöllülere coşku dolu anlar yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2017 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2017 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İnegöl'de nostalji rüzgârı esti

Düzenlediği kültürel etkinliklerle şehrin sosyokültürel hayatına yön veren İnegöl Belediyesi, dün akşam Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi'nde nostalji rüzgarına dönüşen bir konsere ev sahipliği yaptı. "90'lı Yılların Unutulmaz Şarkıları" ismiyle düzenlenen konserde, dönemin gözde isimlerinden Altar sahne aldı. Konsere gençler kadar, 90'lı yıllarda genç olan bugünün yetişkinleri de yoğun ilgi gösterdi.

SALONDA COŞKU TAVAN YAPTI

90'lı yılların unutulmaz şarkılarının seslendirildiği gece, adeta bir nostalji kuşağına dönüştü. Altar, sahne performansıyla alkış alırken, izleyiciler de salonda sergiledikleri dansları ile konsere renk kattı. Coşkunun yüksek olduğu gecede, Altar söylediği şarkılarla İnegöllülere unutulmaz bir gece yaşattı.

'KONSERLER DEVAM EDECEK'

Dönemin şarkılarını seslendirdiği konserde salonun coşkusu ve havasından son derece memnun kalan Altar İnegöllülere ilgisinden dolayı teşekkür ederken, İnegöl Belediyesine de bu güzel buluşma için teşekkürlerini iletti. Konser sonunda Belediye Başkanı Alper Taban, Altar'a muhteşem konseri için teşekkürlerini iletirken salondaki vatandaşlara da katılımlarından dolayı teşekkür etti. İnegöl Belediyesi'nin kültür sanat etkinliklerine önem verdiğini kaydeden Taban, bu muhteşem programların devam edeceğini ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.