Hava Durumu

İnegöl'de 'Taban' dönemi

Alinur Aktaş'ın Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinin ardından boşalan İnegöl Belediye Başkanlığı görevine Alper Taban getirildi. Meclis'teki oylamada 28 oyun 27'sini alan Taban teşekkür konuşmasında, "Eşitlik ve adalet ilkesinden ayrılmadan yerine getireceğimize söz veriyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2017 17:39
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2017 17:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İnegöl'de 'Taban' dönemi

İnegöl Belediye Meclisi, Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Alinur Aktaş'tan boşalan başkanlık koltuğuna getirilecek ismi belirlemek için toplandı. 8 MHP, 20 AK Parti üyesinin katıldığı olağanüstü meclis toplantısında 28 oyun 27'sini alan AK Parti grubunun adayı Alper Taban resmen İnegöl Belediye Başkanı oldu. Teşekkür konuşması yapan Taban, "Doğup büyüdüğüm, ekmeğini yediğim bu şehirde yöneticilik yaptığım esnada beni bu şehre başkan adayı olarak göstermenize ziyadesiyle mutlu oldum. 2005 yılından beri AK Parti içerisinde çeşitli kademelerde görev verildi. Bu onurlu teşkilat beni en güzel yerlere getirdi. Son teşekkürü, bu 12 yıl zarfında bana katlanan eşime, çocuklarıma gönderiyorum" dedi.

YÜKÜMÜZ ARTTI

"Bundan sonra yükümüz daha da arttı" diyen Taban, "Verdiğiniz bu emaneti 17 ay boyunca en güzel şekilde taşıyıp eşitlik ve adalet ilkesinden ayrılmadan yerine getireceğimize söz veriyorum. İnşallah sizlere layık olacağız. Dua 3 harftir ama içerisine sonsuzlar sığar. Bundan sonra da sizlerden dua ve destek bekliyorum. Bana verdiğiniz destekten dolayı sizlere minnettarım" ifadelerini kullandı.

MÜHRÜ DEVRALDI

Akabinde ise Taban, başkanlık makamına giderek Belediye Başkan Vekili Turgay Yel'den görevi devraldı. Belediye başkanlığı mührünü alan Alper Taban, kendisine göreve getiren herkese teşekkür etti. AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya'da Alper Taban'a çiçek takdim ederek başarılar diledi.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.