Hava Durumu

İnegölspor'dan kongre kararı

İnegölspor'un 25 Mayıs'ta gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul toplantısında göreve gelen Cebrail Kemer başkanlığındaki yeni yönetimi, ani bir kararla olağanüstü genel kurul kararı aldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2017 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2017 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İnegölspor'dan kongre kararı

Timur Ezersarı Başkanlığındaki yönetim bir yıllık görev süreleri olmasına rağmen olağanüstü genel kurul kararı alırken, 25 Mayıs'ta yapılan genel kurulda Cebrail Kemer başkanlığında, Ahmet Yavuzyiğit, Atilla Türkoğlu, Aziz Bolat, Deniz Erdem, Erdin Topal, Ersin Fener, Hamit Haraslı, Kamuran Tanrıverdi, Mehmet Döngel, Mustafa Arıcı, Saim Metinbaş, Serdar Nalcı, Serhat Kılınç, Serkan Girgin, Serkan Taşdemir ve Serkan Yertürk'ten oluşan yönetim kurulu göreve getirilmişti.

5 GÜN SONRA GENEL KURUL KARARI

Cebrail Kemer Başkanlığındaki yönetim, ilk iş olarak Teknik Direktörlük görevine Taşkın Güngör'ü getirirken, karşılıklı imzanın ardından 12 saat sonra sözleşme feshedilerek Güngör ile yollar ayrıldı. 5 günlük İnegölspor yönetimi bugünde ani bir karara imza atarak, olağanüstü genel kurula gitme kararı aldı. Yönetimin bu kararının altında, Teknik Direktörlük görevine, eski Teknik Direktörlerden Taşkın Güngör'ün getirilmesine bir grup taraftardan gelen tepkilerin sebep olduğu belirtilirken, net bir açıklama yapılmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.