Hava Durumu

İnegölspor direnemedi!

Türkiye Kupası 4. Turunda Süper Lig lideri Aytemiz Alanyaspor'a konuk olan İnegölspor güçlü rakibine karşı koyamadı ve karşılaşmadan 3-0'lık yenilgiyle ayrılarak elendi.

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2019 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2019 16:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İnegölspor direnemedi!

TFF 2. Lig'de toparlanmaya başlayan İnegölspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. Turunda Süper lig lideri Aytemiz Alanyaspor'a konuk oldu. Karşılaşmaya oldukça hızlı başlayan Ev sahibi takım Bordo Beyazlılar'a topla oynama şansı vermedi. 24. dakikada gelişen Alanyaspor'un atağında Kaan Kanak'ın pasıyla ceza sahası çaprazında topla buluşan Bakasetas'ın şutunda meşin yuvarlak filelere gitti. (1-0)

GOLLER PEŞ PEŞE

Golden sonra İnegöl spor beraberlik için umudunu korusa da 44. dakikada sol kanattan etkili gelen Alanyaspor'da Tayfur Bingöl ceza alanına girdikten sonra topu arka direğe ortaladı. Ortaya iyi yükselen Bammou takımını rahatlatan golü attı. (2-0)  İlk yarının uzatma bölümlerinde ise Djalma Campos'un pasıyla sağdan ceza sahasına giren Bammou'nun içeriye çıkardığı meşin yuvarlağı, Bakasetas penaltı noktası üzerinde plase bir vuruşla ağlara gönderdi. (3-0) Mücadelenin ikinci yarısında iki takım da yakaladığı fırsatları gole çeviremedi ve karşılaşmayı Aytemiz Alanyaspor 3-0 kazandı. Antalya ekibi bu sonuçla 5. Tura yükselirken Bursa ekibi İnegölspor da yarışa havlu attı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.