Hava Durumu

İnegölspor, Mersin İdmanyurdu'nu ezdi geçti

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Bursa ekibi İnegölspor 16. haftada Mersin İdmanyurdu'na konuk oldu. Mersin İdmanyurdu, İnegölspor'a 3-1 yenildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2017 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2017 10:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İnegölspor, Mersin İdmanyurdu'nu ezdi geçti

-Ali Şahin-

Geçen haftalarda 9 puanı silinen ve -6 puanla ligin son sırasına inen rakibi karşısında maça tutuk başlayan Bordo Beyazlılar 8. Dakikada Nurullah Kaya'nın golüne engel olamadı ve skorda da 1-0 geriye düştü. Golden 10 dakika sonra etkili gelen İnegölspor Kenal Hastürk'ün golüyle skora denge getirdi. (1-1)

4 DAKİKA YETTİ

İki takım ilk yarının sonuna kadar karşılıklı ataklarla gol arasa da başarılı olamadı ve ilk yarı 1-1 eşitlikle sona erdi. Maçın 2. Devresine oldukça ili başlayan İnegölspor mücadeleyi rakip yarı sahaya yıktı. Bordo Beyazlılar'ın akınları 68. Dakikada meyvesini verdi. Bu dakikada sahneye çıkan Bilal Özdemir takımını 2-1 öne geçirdi. Mersi ekibi golün etkisinden kurtulmaya çalışırken 72'de ağları havalandıran Okan Deniz ise maçın skorunu belirledi. Bu sonuçla puanını 28 yaparak 7. sıraya yerleşti.

GAZİ YİNE KAYIP

TFF 3. Lig 1. Grup'ta zor günler geçiren Orhangazi Belediyespor 16. Maçında Halide Edip Adıvarspor'u konuk etti. Yalova Atatürk Stadyumu'nda oynan maücadelenin ilk yarısında Kırmızı siyahlılar etkili olsa da gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti. Mücadelenin 2. Yarısında da oyun temposu düşük kalırken 80. Dakikada Hüseyin Afkan Orhangazi ağlarını havalandırarak maçın skorunu ilan etti. (0-1) Orhangazi ekibi bu sonuçla 11 puanda kaldı ve ligin son sırasındaki yerini korudu.

PİLOT TEKLİYOR

Bu sezon sıkıntılı günler geçiren diğer Bursa ekibi Yeşil Bursa 2. Grup 16. Maçında Tire 1922'ye konuk oldu. Tire 4 Eylül Stadyumu'ndaki maçın 27. dakikasında Tugay Meşekoparan'ın golüyle 1-0 öne geçen Bursaspor'un pilot ekibi ilk yarıyı da bu gollü üstün tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısına adeta golle başlayan ev sahibi eki 47'de Sefa durmuşla skoru eşitledi. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmadı ve mücadele 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı. Bu sonuçla puanını 12 yapan yeşil Beyazlılar 16. Sıradaki yerini korudu.

KARACABEY BERABERLİĞE ABONE

Son 5 maçın 4'ünü beraberlikle tamamlayan ve 3. Lig 3. Grup'ta orta sıralara kadar gerileyen Karacabey Birlikspor 16. Haftada lig sonuncusu Payasspor'u konuk etti. M. Fehmi Gerçeker Stadyumu'nda oldukça düşük tempoda geçen mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi. Mücadelenin 70. Dakikasında konuk ekip Koray Kurt'un golüyle 1-0 öne geçti. Karacabey Birlikspor'un beraberlik için yaptığı akınlar ise 86'da meyvesini verdi. Bu dakikada kazanılan penaltı atışını kullanan Batuhan er hata yapmadı ve mücadele de 1-1 eşitlikle sona erdi. Bu sonuçla puanını 23 yapan Mavi Siyahlılar 7. sıradaki yerini korudu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.