Hava Durumu

İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş: Çok takviye düşünmüyorum

Bu sezon play-off'e kalmak isteyen İnegölspor devre arası çalışmalarını sürdürürken, Teknik Direktör Murat Yoldaş kamp programı ve takım hakkında bilgi verdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2017 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2017 10:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş: Çok takviye düşünmüyorum

-Ali ŞAHİN-

Sivas Belediyespor maçının ardından 1 haftalık tatile çıkan İnegölspor, ikinci devre hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdürüyor.  Bordo beyazlılar sasındaki ilk etap çalışmaları tamamladıktan sonra 2 Ocak tarihinde 10 günlük kamp için Antalya'ya hareket edecek. İlk etap çalışmaları hakkında bilgi veren İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş "Zorlu bir ilk devrenin sonucunda 1 haftalık bir tatil yaptık. Sonrasında çalışmalarımıza başladık. Çalışmalar gayet güzel gidiyor" dedi.

Havanın ve saha zeminin kötü olmasının kendilerine zorluk çıkardığını söyleyen Yoldaş "Son 2-3 günde havalar güzel giderse, daha verimli çalışma ortamı olacağını düşünüyorum. Antalya kampında da hazırlık maçlarına ağırlık vereceğiz. Orada 10 günlük bir kampımız var. İkinci devreye iyi başlayacağımıza inanıyorum. Biz bu oyuncularımızla buralara kadar geldik. Devre arası transferler her zaman risklidir. Yollarımızı ayırdığımız oyuncularımız oldu. Bununla ilgili transfer olabilir ama takımın içine öyle çok fazla oyuncu sokmayı düşünmüyorum" diye konuştu.

2 AYRILIK DAHA

Öte yandan, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta play-off mücadelesi veren İnegölspor resmi sitesi aracılığıyla 2 oyuncusuyla daha yollarını ayırdığını duyurdu. Bordo Beyazlılar Bergama Belediyespor'dan transfer ettiği Kenan Şahin ve  Halide Edip Adıvarspor'dan transfer ettiği Ertuğrul Sancaktutan'ın sözleşmelerini feshetti. Resmi sitede ayrılıklarla ilgili yapılan açıklamada ise "İnegölspor yönetim kurulu olarak, oyuncularımıza kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, futbol hayatlarında başarılar dileriz" denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.