Hava Durumu

Instagram'a bir bomba özellik daha geliyor!

Instagram, kullanıcı saysını artırmak için yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Artık Instagram hikâyelere kullanıcılar emoji ile hızlı cevap verebilecekler. Bu sayede daha hızlı etkileşim sağlamayı amaçlayan uygulamanın hikâye arşivleri de değişiyor. Instagram hikâye arşiv kısmına kullanıcıların aradıkları günü hızlıca bulması için takvim eklenecek.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2018 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2018 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Instagram'a bir bomba özellik daha geliyor!

Instagram hikâyelere gelecek olan özelliklerden bir diğeri ise slow montion yani yavaş çekim özelliği. Bu özellik sayesinde hikâyelerinizi ağır çekimde çekebileceksiniz. Ayrıca telefonunuzda bu özellik yoksa bile uygulama size bu imkânı sunacak. Bir diğer gelecek olan özellik ise kullanıcıları sessize alma. Artık Instagram kullanıcıları istemediği kullanıcıları sessize alabilecekler.

Tüm bu yeniliklerden sonra keşfet kısmı da değişime uğruyor. Keşfet kısmına gelen güncellemeyle birlikte konu başlıkları ve etiketler kısmı yer alacak. Kullanıcılar üstte yatay bir sıra halinde yer alan ve ilgi alanlarına göre oluşan konu başlıklarından ve etiketlerden aktif bir şekilde faydalanabilecek. Konu başlıklarından birini seçtiğinizde, o konuya dair etiketler altta listelenecek ve uygulamada dolaşma hızı artacak.

Instagram, gerçekleşen F8 Konferansı süresince birçok yeni özellik tanıttı ve yeni haberler de gelmeye devam ediyor. Getirilecek olan yeniliklerin önümüzdeki günlerde kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.