Hava Durumu

İran'da tarihi anlar! Yer gök 'Türkiye' diye inledi...

İran Liginde mücadele eden Güney Azerbaycan Türklerinin temsilcisi Tractor Sazi'in, İstiklal takımıyla oynadığı maçta 80 bin kişi hep bir ağızdan "Türkiye" diye tezahüratta bulundu. Taraftarlar ayrıca asker selamı da vererek Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı'na destek verdiğini gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2019 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2019 14:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İran'da tarihi anlar! Yer gök 'Türkiye' diye inledi...

İran'ın Tebriz bölgesinin ve Güney Azerbaycan Türklerinin takımı olan Tractor Sazi'nin taraftarları, İstiklal maçında futbol tarihine damga vuracak görüntülere imza attı.

Geçtiğimiz haftalarda bir futbolcusu asker selamı verdiği için ceza alan Tractor takımının taraftarları, İstiklal maçı için tribünleri tıklım tıklım doldururken yaklaşık 80 bin taraftar stadyumda "Türkiye tezahüratları yaptı.

Selamın cevabi gelir Türkiye'den?!
80.000 kişilik destek geldi kardeş Türkiye'ye!
Bugünkü Traktör - @FcEsteghlal maçında Traktör taraftarı "Türkiye Türkiye" bağırarak Türkiye'ye selam gönderdi. pic.twitter.com/EVWVqM6kwf

-- TRACTOR FC (@TractorOfficial) November 1, 2019

Saatler öncesinden hazırlıklar yapan 80 bin taraftar asker selamı vererek Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı'na destek mesajını da verdi.

Öte yandan İran polisi Türk bayraklarıyla stada girmeye çalışan 6 kişiyi gözaltına aldı.

Başarılı çalıştırıcı Mustafa Denizli'nin teknik direktörlüğünü yaptığı Tractor Sazi takımı, İstiklal karşısında sahadan 4-2'lik yenilgiyle ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.