Hava Durumu

İran'da yolcu uçağı düştü! Kurtulan yok!

İran'da başkent Tahran'dan kalkan ve 66 kişiyi taşıyan bir yolcu uçağının İsfahan eyaletine başlı Semirom kentinde düştüğü açıklandı. Uçakta bulunan 66 kişinin öldüğü bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2018 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2018 10:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İran'da yolcu uçağı düştü! Kurtulan yok!

Rusya'da geçen hafta yaşanan ve 71 kişinin ölümüyle sonuçlanan yolcu uçağı kazasının ardından, benzer bir haber de İran'dan geldi.  Başkent Tahran'dan kalkan ve 50'den fazla kişiyi taşıyan bir yolcu uçağının İsfahan eyaletine bağlı Semirom kentinde düştüğü açıklandı.

Fars haber ajansına konuşan  İranlı acil hizmetler direktörü Pir Hüseyin Kulivand "Uçak Semirom bölgesinde düştü ve tüm acil durum güçleri alarma geçirildi. Uçakta 50-60 yolcu bulunuyordu" dedi.

Yolcu uçağının rotası

BURUCERDİ: UÇAKTA 66 KİŞİ BULUNUYORDU

Yarı resmi ISNA haber ajansına konuşan İran meclisi milli güvenlik ve dış siyaset komisyonu başkanı Alaaddin Burucerdi ise "Aseman Havayolları'na ait 60 yolcu ve 6 mürettebat taşıyan uçak bu sabah radardan kayboldu. Bölgedeki insanların gözlemleri uçağın düştüğüne işaret ediyor" dedi.

Uçağın düştüğü belirtilen bölgenin dağlık arazi olduğu, o nedenle ambulans göndermenin imkanı olmadığı ancak bölgeye bir helikopter gönderildiği ifade edildi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.