Hava Durumu

İrem Derici'den bomba itiraflar: Psikolojik tedaviyi reddettim

İrem Derici, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu ve bomba açıklamalarda bulundu. Hastalığı esnasında kaslarının erimeye başladığını belirten Derici, "Psikolojik tedavi görmeyi reddettiğim için bu hallere düştüm. Çok korkunç günler geçirdim. Ekibime de zarar verdim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2019 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2019 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İrem Derici'den bomba itiraflar: Psikolojik tedaviyi reddettim

Bir dönem 42 kiloya kadar düşen ve anoreksiya tedavisi gören İrem Derici, Kanal D'de yayınlanan 2.Sayfa programına konuk olarak Müge ve Gülşen'e samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı, hastalığını ve hakkında merak edilenleri şu sözleriyle anlattı:

''Su şişesi açamıyordum, evimin kapısını açamıyordum. Bütün kaslarım erimişti. Sadece domatesle besleniyordum. 100 gram alınca kıyameti kopartıyordum. Bir kilo daha diye diye 42 kiloya düştüm.

Sesim gider diye korkmadım, ölürüm diye bir korkum da yoktu. O dönem yaptığım en büyük hata ailemi dinlememek oldu. 

Yoğun bakıma düşene kadar tedavi olmadım. Psikolojik tedavi görmeyi reddettiğim için bu hallere düştüm. Çok korkunç günler geçirdim. Beden düzeldi tamam ama kafa o kadar bozuldu ki...

35 kişilik ekibim var. Hadi ben çalışmadım, hazırdan yerim. Bana yıllarca emek veren ekibim var. Bütün konserler tek tek iptal oldu.

Kendimi bildim bileli kendimle çok oynuyorum. Saçımla oynama hikayem 7'nci kez bitlenmemle başladı. 'Boyalı saça bit gelmez' dediler. Saçımı boyamaya başladım. Önünü alamadık bir daha.''

Ne olmuştu?

İrem Derici çok zayıfladığı ve düzgün beslenemediği için 12 Eylül'de hastanelik olmuş, 4 Ekim'e kadar yoğun bakımda kalmıştı. Uzun süre hastanede tedavi görmüş ve tedavi gördükten sonra düzelen ve eski sağlığına kavuşan İrem Derici, 10 kilo almıştı. Ancak bu durumdan rahatsız olduğu söylenmişti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.