Hava Durumu

İrem Derici'den Bursaspor açıklaması!

İrem Derici'nin sosyal medya hesapları çalınarak ve Bursaspor ile ilgili küfürlü paylaşımlar yapılmıştı. Bursa'da yapılması beklenen konsere taraftardan tepki gelince ünlü şarkıcı durumu açıklayan bir mesaj paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2017 08:24
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2017 08:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İrem Derici'den Bursaspor açıklaması!

Geçtiğimiz aylarda ciddi sağlık sorunları yaşayan şarkıcı İrem Derici'nin sosyal medya hesapları çalındı. Şarkıcının hesaplarından birçok uygunsuz ve küfürlü paylaşımlar yapıldı. Bursaspor ile ilgili de yapılan küfürlü paylaşım Derici'yi zor durumda bıraktı. Birçok Bursaspor taraftarı ünlü şarkıcıya cephe aldı.

İrem Derici, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Bursa'da sahne alacak. Bursalı kullanıcılar tarafından sosyal medyada başlatılan #Bursasanaağırgelirİrem başlıklı içerik ile İrem Derici'nin Bursa konserini iptal et çağrısı karşısında genç sanatçıdan açıklama geldi.

Sosyal medya hesabında bir video paylaşan İrem Derici, "Benim yoğun bakımda yattığım dönemde, tekrar altını çiziyorum yoğun bakımda yattığım dönemde, twitter hesabım art niyetli kişiler tarafından ele geçirilmiş ve saçma sapan içerikler beğenilip paylaşılmış, bunlar arasında Bursaspor ile ilgili saçma sapan bir içerikte var. Benim ne futbolla ne de futbol fanatizmiyle bir alakam yok. Bursa'yı ve Bursaspor'u yaşadığım şehirden daha çok seviyorum. Ne olur elinizi vicdanınıza koyun ve pazar günü konserde görüşelim" dedi.

İrem Derici'nin sosyal medyadan yaptığı açıklamaya birçok kullanıcı yorum yazarak Bursa'ya gelmesi gerektiğini dile getirdiler.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.