Hava Durumu

İrem Derici'ye Bursa'dan kötü haber

Geçtiğimiz aylarda sağlık sorunları nedeniyle yoğun bakımda yatarken sosyal medya hesabında Bursaspor aleyhinde paylaşılan ileti yüzünden Bursalılar tarafından yoğun şekilde eleştirilen şarkıcı İrem Derici'nin 29 Ekim'de Bursa'da vereceği konser iptal edildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2017 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2017 10:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İrem Derici'ye Bursa'dan kötü haber

Sağlık sorunları nedeniyle uzun bir süre yoğun bakımda yatan İrem Derici'nin sosyal medya hesapları çalındı. Çalınan sosyal medya hesabından birçok uygunsuz içerik paylaşımı yapılırken Bursaspor ile ilgili bir kullanıcının küfürlü içeriği de paylaşıldı. O içerikten sonra birçok Bursalı kullanıcı İrem Derici'yi eleştirmişti. Gelen tepkiler üzerine İrem Derici'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde Atatürk Stadyumu Meydanında vereceği konser iptal edildi.

KAMPANYA BAŞLATILDI

Bursa Büyük Şehir Belediyesinden yapılan açıklamada" 29 Ekim Pazar akşamı gerçekleştirilmesi planlanan İrem Derici konseri iptal edilmiştir. Kutlama programları 28 Ekim Cumartesi günü saat 20.30'daki fener alayı ile başlayacak. Saltanat Kapı'da başlayacak yürüyüş, Atatürk Anıtı önünde son bulacak. Burada ses ışık ve müzik gösterileri yapılacak. Cumhuriyet Bayramı resmi töreni ise 29 Ekim Pazar günü saat 10.00'da Atatürk Heykeli önünde yapılacak. Resmi geçit töreninin ardından da Cumhuriyet alanı, İnönü Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ve Zafer Meydanı güzergâhında Cumhuriyet alayı yapılacak" denildi

AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Bursalı kullanıcılar tarafından sosyal medyada başlatılan #Bursasanaağırgelirİrem başlıklı içerik ile İrem Derici'nin Bursa konserini iptal et çağrısı karşısında genç sanatçıdan açıklama gelmişti.

Yaptığı açıklamada Derici, "Benim yoğun bakımda yattığım dönemde, tekrar altını çiziyorum yoğun bakımda yattığım dönemde, twitter hesabım art niyetli kişiler tarafından ele geçirilmiş ve saçma sapan içerikler beğenilip paylaşılmış, bunlar arasında Bursaspor ile ilgili saçma sapan bir içerikte var. Benim ne futbolla ne de futbol fanatizmiyle bir alakam yok. Bursa'yı ve Bursaspor'u yaşadığım şehirden daha çok seviyorum. Ne olur elinizi vicdanınıza koyun ve pazar günü konserde görüşelim" demişti.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.