Hava Durumu

'İşçi ve emekçiye tarafsız bakış...'

Yenidönem gazetesinin 9. yıl dönümünü kutlayan Bursa sendika şube yöneticileri basının hak arayışındaki önemine dikkat çekip, teşekkürlerini iletti.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2018 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2018 16:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'İşçi ve emekçiye tarafsız bakış...'

"YeniDönem gazetesi bizi yalnız bırakmıyor"

Türk İş Bursa Bölge Temsilcisi Sabri Özdemir:

"YeniDönem emek, işçi dostu bir gazete olarak takip ediyoruz. Kamuoyuna ve ilgili kurumlara ulaşmanın bir yolu da basındır. YeniDönem gazetesi sendika şubelerimizin çeşitli faaliyetlerine yer vermiştir. Bunu çok önemsiyoruz. Toplumun her kesimine olduğu gibi işçilere ve emekçilere de tarafsız bir bakış açısıyla yer veriyorsunuz. Düzenlediğimiz basın açıklamalarında, grev ve direnişlerde YeniDönem gazetesi bizi yalnız bırakmıyor. Haberlerimize yer veriyor.  Yeni Dönem Gazetesi'nin 8 yılını kutluyorum."

"YeniDönem Gazetesi işçi hareketlerini izliyor"

DİSK Marmara Bölge Temsilcisi Ayhan Ekinci:

"YeniDönem Gazetesi'ni izliyoruz. Yerel basında emek cephesi de dahil olmak üzere önemli haberler yapan iyi bir gazete. Köşe yazarlarının çok büyük katkısı var, haberlerimizin yapılabilmesinde gazete yönetiminin de duyarlılığının söz konusu.  Bizim açımızdan YeniDönem Gazetesi işçi hareketlerini izliyor, sendikamızın etkinliklerini, direnişlerini, basın açıklamalarını kamuoyuna taşıyor. Bu da bizlerin, işçilerin, okuyucunun dikkatini çekiyor.  Sendikal mücadelede basın sesimizi kamuoyuna duyurma açısından çok önemli. Emekçilerin de haberlerini yaptığınız nice 9 yıllar diliyorum."

"Yerelde günceli yakalayıp gündeme taşıyorsunuz"

Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Vekili Metin Öksüz:

"YeniDönem Gazetesi'ni  okuyoruz.  Genel anlamda haberlerinizi, köşe yazarlarınızı beğeni ile takip ediyorum. Yerelde günceli yakalayıp gündeme taşıyorsunuz. Türkiye Kamu Sen'e verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Bursa'da ses getiren eylemlerimizi, basın açıklamalarımızı kamuoyuna taşıyorsunuz. Bu bizim açımızdan çok önemli. Toplumun her kesimine hitap ediyorsunuz.  YeniDönem Gazetesi zor bir dönemde tarafsızlığını koruma başarısı gösteriyor. 9. Yılınızı kutluyorum. Nice 9 yıllar diliyorum."

"Eğitim konusunda çok duyarlı"

Birleşik Kamu İş Bursa temsilcisi, Eğitim İş Bursa Şube Başkanı Özkan Rona:

"YeniDönem Gazetesi'ni okuyoruz.  YeniDönem Gazetesi eğitime ve eğitim emekçilerine önem veriyor. Biz bunu hissediyoruz. Çok da takdir ediyoruz.  Açıklamalarımız gazetenizde yer buluyor. Toplumun her kesimine hitap ediyorsunuz. YeniDönem Gazetesi köşe yazarlarıyla, yazı işleriyle, yönetimiyle eğitim konusunda çok duyarlı. Eğitim toplumda çok önemli bir sorun. Zoru hayata geçiriyorsunuz, zira her kesimin sesi olmak çok zor. Yönetiminden köşe yazarlarına, tüm çalışanların 9. yılını kutluyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.