Hava Durumu

İsmail Küçükkaya: Adaylara soruları vermedim ama...

Dün akşam gerçekleşen Binali Yıldırım-Ekrem İmamoğlu canlı yayınının moderatörü İsmail Küçükkaya, soruları kimseye vermediğini belirtti ve "Ancak genel bir çerçeve çizmek gerekiyordu. Ama mesela bir sınav düşünün. Öğretmen soruları vermez ama şuralara şuralara çalışın der. Ben de öyle yaptım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2019 09:41
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2019 09:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İsmail Küçükkaya: Adaylara soruları vermedim ama...

Gazeteci İsmail Küçükkaya, FOX TV'de yayınlanan 'Çalar Saat' programında dün gerçekleştirilen Binali Yıldırım - Ekrem İmamoğlu oturumuna da değindi.

Yayın öncesi yaşananlara da değinen Küçükkaya, "Ben Binali Yıldırım'a da, Ekrem İmamoğlu'na da herhangi bir talepleri var mı diye sordum. Soru verilmez ancak genel bir çerçeve çizmek gerekiyordu" dedi. 

Küçükkaya şöyle devam etti:

"Ama mesela bir sınav düşünün. Öğretmen soruları vermez ama şuralara şuralara çalışın der. Ben de öyle yaptım. İstanbul seçimleriyle birlikte engelli ve kadın meselelerini de tartışacağız dedim. Bazı meslektaşlarım eleştiri getiriyor ama ben temiz ve adil olduğunu düşünüyorum. 15 yıldır gazeteciler ilk kez böyle bir programa ilk kez tanık oldu. 

Bu arada format bana ait değil. Engin Altay ve Mahir Ünal'a ait. Bana da sordular, ben de küçük taleplerde bulundum. Sonra her iki adaya da fikirleri soruldu, sonuç olarak ortaya böyle bir format çıktı. Formata ilişkin eleştiriler bana yönelik değil. Ben de robot değilim sonuçta, sonra adaylara sorular sordurdum. Ekrem Bey şaşırdı, soru sırası hakkında sorular sordu. Binali Bey de şaşırdı, şöyle bir baktı. Ama ortaya çok güzel bir tablo çıktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.