Hava Durumu

İstanbul'da bomba alarmı

İstanbul Şişli Mecidiyeköy'de bir iş merkezinin önünde bulunan şüpheli çanta polisi alarma geçirdi. Bomba ihtimali üzerine bölgeye gelen polis, trafiği durdurdu. Bomba imha uzmanları tarafından incelenen paket boş çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2017 19:14
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2017 19:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İstanbul'da bomba alarmı


Olay, saat 18.30 sıralarında Şişli Mecidiyeköy Büyükdere Caddesi üzerindeki bir iş merkezinin önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaşlı bir adam akşam saatlerinde çantasını iş merkezinin önüne bırakarak ayrıldı. Binadaki güvenlik görevlileri çantadan şüphelenerek durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, herhangi bir olumsuzluğa karşın binanın çevresini ve caddenin Mecidiyeköy istikametini şerit çekerek yaya ve araç trafiğine kapattı. Önlemler sürdüğü esnada polis, vatandaşları da bölgeden uzaklaştırarak alternatif yollara yönlendirdi. Çevrede güvenlik önleminin alınmasının ardından olay yerine bomba imha uzmanı sevk edildi. Olay yerine gelen uzman ekip, koruyucu kıyafetini giyerek çantayı inceledi. Uzmanın yaptığı inceleme sonucunda çantanın boş olduğu belirlendi.

Vatandaşlar meraklı gözlerle izledi

Çantanın boş olduğunun belirlenmesinin ardından olay yerindeki şeritler kaldırılarak cadde tekrardan trafiğe açıldı. Yolun karşısındaki otobüs duraklarında bekleyen vatandaşlar ise çalışmaları meraklı gözlerle izledi. Olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri, eşkali belirlenen şahsı bulmak için çalışma başlattı..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.