Hava Durumu

İstanbullu Gelin 19. bölümde neler yaşanacak?

İkinci sezona bomba gibi giren İstanbullu Gelin, yeni bölümleri ile hayranlarını heyecanlandırmaya devam ediyor. Aralarında sert rüzgarlar esen Faruk ve Süreyya, Dilara'nın düğününde karşı karşıya gelir.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2017 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2017 16:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İstanbullu Gelin 19. bölümde neler yaşanacak?

Yeni sezonun ilk bölümünde Süreyya'nın izini bulan Faruk, Prag'a gider. Araları düzelecekken, Begüm'ün mesajı ile ilişkileri yeniden tepetaklak olan Faruk ve Süreyya barışacaklar mı?

Geçtiğimizde bölümde neler oldu?

Faruk boşanma kararıyla Bursa'ya döner. Süreyya'nın zihni karmakarışık olmuş, sevgisiyle gururu arasında kalmıştır. En yakın arkadaşı Dilara'nın düğünü için Bursa'ya giden Süreyya, avukat tutar ve boşanma işlemlerini başlatır. Süreyya'nın teyzesi Senem, çiftin barışması için uğraş vermektedir. Tekrar bir araya gelmek için umutlanan Faruk ise, Süreyya'nın getirdiği boşanma anlaşmasını görünce tekrar yıkılır.

Esma, eski aşkı Galip'i karşısında yıllar sonra Adem'in avukatı olarak bulur. Eski anıları tekrar canlanan Esma, Galip'i Adem'in avukatlığını üstlendiği için affedememektir.

Avukatın DNA testi yapılması gerektiğinden bahsetmesi ile eşinin mezarını açtırmayacağını söyleyen Esma, gelen teklifle çılgına döner.

Osman cephesinde ise yeni bir aşk gündemdedir...

İstanbullu Gelin 19. Bölümde neler yaşanacak?

İstanbullu Gelin 19. bölüm fragmanı heyecan dolu bir bölümün daha sinyallerini veriyor. Adem ve Dilara yeni bölümde evleniyor. Faruk ve Süreyya düğünde karşılaşır... Süreyya'nın düğünde şarkı söylemesine Faruk ne tepki verecek?

Süreyya'nın boşanma şartları arasında yüklü bir miktar tazminat istemesi Faruk'u çileden çıkarır. Bunu öğrenen Esma ise deliye döner... Begüm, oğlu Emir'i de bahane ederek yavaş yavaş Faruk'a yaklaşmaya çalışır. Süreyya'nın avukatı Can ile Faruk karşı karşıya gelir.

İstanbullu Gelin 19. Bölüm, 6 Ekim Cuma akşamı 20.00'de Star TV ekranlarında

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.