Hava Durumu

İstanbullu Gelin 22. bölümde fırtına kopuyor!

İstanbullu Gelin yeni bölümde de izleyicileri ekrana kilitleyecek. Fragmanda Süreyya, konağa geri döner ve Esma ile aralarında büyük bir savaş başlar...İstanbullu Gelin'de bu hafta neler olacak?

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2017 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2017 16:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İstanbullu Gelin 22. bölümde fırtına kopuyor!

Dizinin 22. Bölüm fragmanına Süreyya'nın tekrar konağa dönmesi damgasını vurdu.  Geçtiğimiz bölümde Süreyya, Faruk'un boşanmayı kabul etmesi ile İstanbul'a yerleşme kararı almıştı. Taşınma hazırlıkları sürerken Faruk ve Süreyya'nın da mahkeme günü gelmiştir.

Süreyya adliyeye giderken kaza geçirir. Küçük yaralarla kazayı atlatan Süreyya, mahkemeye gider ve hakimin karşısında kimsenin beklemediği sözler söyler.

Faruk'tan boşanmak istemediğini söyleyen Süreyya, Faruk'un kollarına atar kendini...

Faruk ve Süreyya'nın boşanacak olmasından büyük mutluluk duyan Esma, Begüm'ü adım adım Faruk'a yaklaştırmaya çalışır.

Emir Faruk'un babası olduğu öğrenir. İlk başlarda durumu kabullenmeyen Emir'in öfkesi, Süreyya'nın çabaları ile yavaş yavaş diner... Faruk ise oğlunu kazanmak için çabalar.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI...

Süreyya'nın kararıyla mutluluktan havalar uçan Faruk,  eşini elinden tutarak evlerine getirir. Doğum günü partisi düzenleyen ve Begüm'ü de çağıran Esma, Süreyya'yı karşısında görünce şoke olur. Hiç beklemediği bir manzarayla karşılaşan Esma öfkeden adeta ateş saçar. Açıktan açığa Süreyya'ya karşı savaş başlatır. Süreyya da bunun altında kalmaz ve artık yerinin Boranlar konağı olduğu söyler.

İstanbullu Gelin Cuma akşam 20.00'de STAR TV'de

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.