Hava Durumu

İstanbullu Gelin 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çekimleri Bursa ve İstanbul'da yapılan STAR TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin, cuma günü yayınlanan 28. bölümü ile yine izleyicileri ekrana kilitledi. Şimdi heyecanla yeni fragman bekleniyor. Peki İstanbullu Gelin 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2017 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2017 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İstanbullu Gelin 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dizi, AB izleyici kitlesinde 8.45 izlenme oranı ve 18.69 izlenme payı;  ve 20+ABC1'de 7.69 izlenme oranı ve 15.74 izlenme payıyla ilk 100 sıralama listesinde birinciliğe oturdu.

Bursa'nın köklü ailelerinden Boran ailesini ve konaklarına gelin gelen Süreyya'nın hayatı üzerinden giden dizi, her hafta büyük bir heyecanla devam ediyor.

Geçtiğimiz bölümde küçük oğlu Osman'ın günlüğünü bulan ve Süreyya'ya aşık olduğunu öğrenen Esma Hanım hemen harekete geçer. Burcu'ya Garip'in kızı olduğu için karşı çıkan Esma, oğlunu Süreyya'dan uzaklaştırmak için yeni planlarını devreye sokar ve Burcu'yu yemeğe davet eder. Burcu katıldığı aile yemeğinde Osman'ın ailesiyle bir araya gelir.

Can ve Begüm cephesinde ise olaylar iyice karışır. Can, bu birlikteliği istemeyen Faruk'un iş yerini basar. Faruk tarafından darp edilen Can, karakola giderek şikâyetçi olur. Süreyya ise Begüm'ün sürekli etraflarında olmasından oldukça rahatsızdır. Emir'in kampına giden Faruk, son dakika Begüm'ün de geleceğini öğrenince ne yapacağını şaşırır. Süreyya ve Begüm'ün arasında kalan Faruk için durum gittikçe zorlaşır.

Fikret gün geçtikçe İpek'ten uzaklaşır... Fikret'in, sekreteri ile duygusal yakınlaşması göze çarpıyor. Fakat İpek eşinin gittikçe kendinden uzaklaştığının farkında değildir.

Dilara, Adem'in tedavisi için elinden geleni yapar fakat bu süreç Adem için hiç kolay olmayacaktır. Tedavi sürecinde sürekli çocukluğunda gördüğü şiddeti hatırlayan Adem, Dilara'yı kaybetmemek için tedaviye devam edecek mi?

İstanbullu Gelin 26. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanınca haberimizden takip edebilirsiniz.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.