Hava Durumu

İstanbullu Gelin 33. bölüm 2. fragmanı yayında...Esma ve Süreyya arasında sürpriz gelişme!

İstanbul'un Gelin 33. Bölümde neler yaşanacak? Dizinin hayranları merakla bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümü bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2018 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2018 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İstanbullu Gelin 33. bölüm 2. fragmanı yayında...Esma ve Süreyya arasında sürpriz gelişme!

Dizinin 32. bölümünde yine çok önemli gelişmeler yaşandı. Garip'le Süreyya'ya yakalanan Esma, geliniyle konuşup, bu olayın başkalarına yansımaması için çaba sarf eder. Süreyya ise yine içindeki iyilik ve samimiyetle kayınvalidesine içini rahat tutması gerektiğini ve böyle bir mutluluğu hak ettiğini söyler. Esma'nın içi az da olsa rahatlar. Osman'a sürpriz yapan Burcu gecenin sonunda hoşlanmayacağı bir konuşma yapmak zorunda kalır. Osman Burcu'ya karşı artık hiçbir şey hissetmediğinin farkındadır. Burcu ise bu ilişkiyi bir inada çevirir ve Osman'ı bırakmaya hiç niyeti yoktur.

Dizinin en çarpıcı sahnelerinden biri Fikret'in Esra'ya duygularını döktüğü ve aynı zamanda veda etmesi oldu... Esra'ya zarar görmemesi için istifa etmesine izin verdiğini söyleyen Fikret, gözyaşları içinde evden ayrılır.

Oğlunu kaybetme korkusuna daha fazla dayanamayan Reyhan, korkunç bir plan yapar. Garip ve Esma'nın buluştuğu kulübeye benzin döken Reyhan, Esma da içindeyken kulübeyi ateşe verir.

Peki İstanbullu Gelin 33. Bölümde neler yaşanacak?

Fragmandan Esma'nın yangından yara almadan kurtulduğu, Reyhan'ın ise hastanede tedavi altında olduğu anlaşılıyor. Garip'le aralarındaki ilişkide gelini Süreyya'dan büyük destek gören Esma, kendini biraz daha güvende hisseder... Fakat Faruk ortada bir şeyler olduğunu sezer ve bu işin peşine düşer...

İstanbullu Gelin 33. Bölüm 19 Ocak Cuma akşamı STAR TV'de 20.00'de.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.