Hava Durumu

İstanbullu Gelin 36. Bölüm fragmanı nefes kesti!

İstanbullu Gelin'in yeni bölümünde Osman ve Burcu evlilik kararı alır. Defne Samyeli ise yeni bölümde Burcu'nun annesini canlandıracak.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2018 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2018 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İstanbullu Gelin 36. Bölüm fragmanı nefes kesti!

Her bölümü ile izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatan İstanbullu Gelin'in çekimleri Bursa'da sürüyor. Hemen her bölümde Tophane'nin havadan gösterildiği dizi, şehrin tanıtımına büyük katkı sunuyor.

Geçtiğimiz bölümde yer yerinden oynadı. Fikret'in Adem'e hisse sattığını öğrenen Faruk öfkeden adeta delirir.  İki kardeş birbirlerine girer. Fikret'in yaptıklarının önüne geçemeyen Faruk, yeni planlarını devreye sokar. Osman annesine öfke doludur. Eşyalarını toplar ve konaktan ayrılır.  Osman'ın bu kararı Burcu ile aralarındaki ilişkiye de yeni bir yön verecektir.

Fikret çok önemli bir karar almasına neden olacak konuşmaya tanık olur... İstanbullu Gelin 36. Bölüm fragmanında Osman'ın Burcu'ya evlilik teklifi ettiği görülüyor. Tabiki bu ani karar,  ev halkında büyük şaşkınlık yaratır.  Defne Samyeli diziye Garip Beyin eski eşi, yani Burcu'nun annesi olarak girer.

İŞTE İSTANBULLU GELİN 36. BÖLÜM 1. FRAGMAN:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.