Hava Durumu

İstanbullu Gelin 40. Bölüm fragmanı yayınlandı! Konakta büyük fırtına

Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi İstanbullu Gelin, 39. Bölümüyle izlenme rekorları kırdı. Dizinin hayranları şimdi merakla 40. Bölüm fragmanını bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2018 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2018 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İstanbullu Gelin 40. Bölüm fragmanı yayınlandı! Konakta büyük fırtına

Geçtiğimiz bölümde neler oldu?

İstanbullu Gelin 39. Bölüm heyecan dolu sahneleri ile yine izleyicileri ekrana kilitledi. Fikret ve İpek arasındaki gerilim git gide tırmanmaktadır. İpek, Fikret'in peşine bir adam takar ve Esra ile fotoğraflarını çektirir.

İpek, Fikret'e hazırladığı sürpriz doğum günü yemeği ile büyük bir tuzak kurar. Konakta yer yerinden oynar. İpek, kızları Ada'yı da alarak evden ayrılır.

Adem, Dilara'ya boşanma dilekçesi gönderir.  Dilara'nın kendisiyle müzik okulu nedeniyle evlendiğini düşünen Adem, büyük bir çıkmazın içindedir. Bu gelişmeler Dilara için de bir yıkım olacaktır.

Asıl bomba gelişme ise Murat ve Bade cephesinde yaşanır. Amasya'ya gönderilen Bade'nin yolu Murat tarafından kesilir. Bade ve Murat'ın evlilik haberi herkesten şok etkisi yaratır.

İstanbullu Gelin 40. Bölüm fragmanı da yayınlandı.

Fragmana göre, Murat ve Bade'nin evlilik haberi konakta fırtınayı koparır. Yeni bölümde Esma, Murat'a tokat atıyor. Esma son zamanlarda Fikret ve Murat cephesindeki olumsuz gidişattan kendisini sorumlu tutar ve Garip'ten ayrılmaya karar verir.

İstanbullu Gelin 40. Bölüm 9 Mart Cuma akşamı 20.00'de...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.