Hava Durumu

İstanbullu Gelin 48. Bölüm'de Boranları bekleyen şok haber!

İstanbullu Gelin 48. yeni bölümü ile bu akşam Star TV'de hayranları ile buluşacak. Krize yol açan Boran Air lansmanı yapılıyor fakat Boranlar şok bir haber ile sarsılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2018 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2018 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İstanbullu Gelin 48. Bölüm'de Boranları bekleyen şok haber!

İstanbullu Gelin 48. yeni bölümü bu akşam Star TV'de ekrana gelecek. Aslı Enver ile Özcan Deniz'in başrolünde oynadığı İstanbullu Gelin'in yeni bölümünde Boranları bekleyen bir haber, onların sarsılmasına neden olacak. Faruk, Adem ile yüz yüze gelerek ondan bir şans daha istiyor. Fakat şirketten ayrıldığını Fikret'e açıklayan Adem'in Faruk Boran için farklı bir planı vardır. Ve bu planını harekete geçiriyor. Fikret, Esra'yı başka biriyle görünce deliye döner. Fakat İpek'in hamlesi ile bir karara varmak zorunda kalacak.

İstanbullu Gelin yeni bölümünde; Adem yaşadığı hayal kırıklığıyla öfkesini gitgide körüklemektedir. Faruk'un Adem'le yüzleşmesi Esma ve Süreyya arasında gerilim yaratır.

Borana ailesinin gelini Burcu, konağın gelenekleriyle tanışır... Hüzün ve eğlencenin bir arada olacağı bölüm bu akşam 20.00'de STAR TV ekranlarında

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.