Hava Durumu

İstanbullu Gelin 51. Bölümde herkesi şoke eden karar!

Cuma akşamlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 51. Bölümünde Faruk hayatının en zor sınavından geçiyor. Faruk'un Gözde ile geçmişini öğrenen Süreyya bu defa da eşini affedebilecek mi? Osman'ın nikahında ise beklenmeyen karar herkesi şaşkına uğratır.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2018 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2018 14:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İstanbullu Gelin 51. Bölümde herkesi şoke eden karar!

Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 51. Bölüm fragmanında yine heyecan dorukta...

50. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Adem, Gözde ile işbirliği yaparak Faruk'un hayatını çıkmaza sokar. Gözde iş bahanesiyle Faruk'un peşini bırakmaz. Bu işi çözmek yine Akif'e kalır. Durumdan şüphelenen Senem, Süreyya ve Dilara'yı da yanına alarak Akif'i takip eder. Gözde ve Akif'i yan yana gören Süreyya ise durumun yine Faruk'la ilgili olduğunu anlar ve Faruk her şeyi itiraf etmek zorunda kalır.

Burcu'nun düğün hazırlıkları için gelen Siren yine olay olur. Mutfakta Fikret'le yalnız kalan Siren'in sözleri ise bölüme damgasını vurur.

51. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Süreyya, Gözde'ye varlığının onların ilişkisi üzerinde bir etkisini olmayacağını söyler. Fakat Faruk'u affetmesi bu durumu sindirmesi kolay olmayacaktır. Adem'in hızla harekete geçmesi ile Gözde'nin şirketi ile anlaşma imzalanır. Fikret bu sayede Gözde ile Faruk arasındaki ilişkiyi öğrenir. Faruk'un da hata yapabilmesi içten içe hoşuna gitmiştir. Siren ise Boğaç'ın onu dolandırmak istediğini anlar ve evliliğini bitirme kararı alır. Osman düğün hazırlıkları sırasında kendisine yer bulamadığı için zaman zaman boğulmaktadır. Nikah günü geldiğinde ise beklenmeyen bir karar ile herkes şaşkın kalacaktır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.