Hava Durumu

İstanbullu Gelin'de bomba bölüm! Esma, Faruk'u babası sandı

İstanbullu Gelin dizisinin son bölümünde, Faruk'un şirketten ayrılık kararı alması konakta bomba etkisi yarattı. Fikret ve Osman'la karşı karşıya kalan Esma yaşadığı olaylardan sonra alzheimer hastalığının etkilerini yaşamaya başladı. Esma yanına gelen oğlu Faruk'u babası sandı ve 'Baban ben geldim' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2019 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2019 13:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İstanbullu Gelin'de bomba bölüm! Esma, Faruk'u babası sandı

İstanbullu Gelin 78. son bölümü ile 29 Mart Cuma akşamı ekrana geldi. Faruk'un istifa kararı Boranlar'da fırtına etkisi yarattı. Esma ise bu durumu kabul edemedi. Esma, Faruk'un gidişini kendi başarısızlığı olarak görürken, Süreyya bu karardan sonradan haberdar olduğu için iç sorgulamaları ile baş etmeye çalıştı. Adem ve Fikret ise kendilerine yeni bir yol çizmek için iş birliği yaptı.

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Faruk ise aldığı karardan sonra eşi Süreyya'ya içini döktü. Faruk ise aldığı yeni kararlar için eşi Süreyya'dan destek istedi. Faruk'un Süreyya'ya 'Ben hayatım boyunca babam kadar güçlü biri olmaya çalıştım. Babamın yokluğunu kimseye hissettirmemeye çalıştım. Bu arada kendimin ne hissettiğini hiç sormadım. Gel bana yardım et. Faruk'u birlikte bulalım' sözleri dikkat çekti.

ESMA MEZARLIKTA BULUNDU

İstanbullu Gelin final sahnesinde ise Esma'da yaşadığı olayların ardından alzheimer hastalığının belirtileri ortaya çıkmaya başladı. Konaktan kaçan Esma Sultan ortadan kayboldu. Finalde Esma, baba ve annesinin mezarına uzanmış şekilde ortaya çıktı. Görevlilerin haber vermesiyle mezarlığa gelen Faruk, annesini yüzü gözü çamur içinde buldu. Ancak Esma, Faruk'u tanımadı ve 'Ben geldim' dedi.

Faruk'un şirketten ayrılma kararı tüm Boranları derinden etkiler. Fikret ve Adem beraber yol alma üzerine iyice kenetlenirken bir yandan da Faruk'u anlamaya çalışıyorlardır. Süreyya için durum başkadır, Faruk'un kararından habersiz olması onu yine sorgulamaya itecektir. Esma ise durumu sindirememektedir. Önce Fikret, ardından beklenmedik şekilde Osman'la karşı karşıya kalan Esma büyük bir kırılma yaşar...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.