Hava Durumu

İstanbullu Gelin'de bomba! Yeni sezonda yok!

Star TV'nin en iddialı ve başarılı dizilerinden olan İstanbullu Gelin, 3. Sezonu ile eylül ayında izleyicilerle buluşacak. Karakterlerden birinin yeni sezonda yer almayacağı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2018 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2018 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İstanbullu Gelin'de bomba! Yeni sezonda yok!

İstanbullu Gelin dizisinin yeni sezona bomba gibi bir başlangıç yapması amacıyla hazırlıklar devam ediyor. Dizide rol alan bazı oyuncularla ilgili son haberlerde sık sık gündeme düşüyor.

Bu isimlerden birisi de Siren karakterinin eşini canlandıran Boğaç karakteri. Diziye sonradan katılan ve kısa süre rol alan Kadir Polatçı, Defne Samyeli'nin canlandırdığı Siren'in genç eşi Boğaç karakterini canlandırmış ve performansıyla beğeni kazanmıştı.

Bu kısa rolden sonra Kadir Polatçı, yeni bir diziyle ekrana dönme hazırlığı yapıyor.

Kariyerinde Arka Sokaklar ve Kardeş Payı gibi diziler de bulunan Polatçı, yeni sezonda internet televizyonu BluTV'de olacak. Birsen Altuntaş'ın haberine göre 10 bölümden oluşacak olan dizinin ismi Bozkır olarak belirlendi. Dizi Eylül ayının ilk haftasında sete çıkacak.

PEKİ KADİR POLATÇI KİMDİR 

30 Eylül 1988 İstanbul/Bakırköy doğumlu olan Kadir Polatçı, aslen Sivaslıdır. Şimdiye dek pek çok kısa film çekmiş ve Aşkın Zamanı, Arka Sıradakiler, Arka Sokaklar gibi çeşitli yapımlarda rol almıştır.

Tanınması ve sevilen bir karakter olmasındaki en büyük etken Kardeş Payı dizisinde Deniz karakterini canlandırmış olmasıdır. Dizideki Feyza ( Seda Bakan ) karakterinin aşık olduğu kişi olan Deniz, başarılı oyunculuğu sayesinde kısa süre içinde geniş bir hayran kitlesi edinmiştir.

Menajeriyle bir gala sonrasında kafede oturan Kadir Polatçı, aynı kafeye Ahmet Kural'ın da gitmiş olması hayatının bir anda değişmesine neden olmuştur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.