Hava Durumu

İstanbullu Gelin'de flaş gelişme! 3 ana karakter diziden ayrılıyor

Çekimleri Bursa ve İstanbul'da geçen İstanbullu Gelin'de 3 ana karakter sete veda edecek.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2018 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2018 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İstanbullu Gelin'de flaş gelişme! 3 ana karakter diziden ayrılıyor

İstanbullu Gelin dizisinin hayranları, heyecanla 8 Haziran'daki sezon finalini bekliyor. Dizi birkaç bölüm sonra ekranlara veda edecek.

İddialara göre, İstanbullu Gelin ekibinden Murat Aygen (Can), Berkay Hardal (Murat) ve Hira Koyuncuoğlu (Bade) sezon finalinde diziden ayrılacaklar. Can karakteri, Faruk'un oğlu Emir'e İstanbul'a taşınacağını söyleyerek hafiften veda sinyalleri verdi.

Murat Aygen diziyle kısa süreli anlaşmış, ancak dizi ekibi tarafından çok sevildiği için rolü uzatılmıştı.

Boran Ailesi mensubu Murat ve yeni gelin Bade, sezon finalini beklemeden diziden ayrılacaklar. Özcan Deniz'in küçük kardeşi Murat (Berkay Hardal) ve eşi Bade'nin (Hira Koyuncuoğlu), önümüzdeki hafta yayınlanacak bölümde Bursa'dan taşınmaları, dolayısıyla hikayeden çıkmaları bekleniyor.
Berkay Hardal'ın apar topar diziden ayrılmak istemesinin sebebi, Süreç Film'in Show TV için çekeceği "Meleklerin Aşkı" dizisiyle başrol oynayacak olmasıymış...

Öte yandan Berkay Hardal'ın gerçek hayatta da sevgilisi olan Hira Koyuncuoğlu da aynı tarihte İstanbullu Gelin'e veda edecek. Evin hizmetçisi Bade rolünde izlediğimiz Hira Koyuncuoğlu, son bölümlerde Murat Boran'la gizlice evlenerek ailede büyük bir şokun yaşanmasına neden olmuştu.

İki sevgilinin karı kocayı canlandırdıkları dizideki 2 sezon süren maceraları bakalım nasıl bitecek? Tahmin ettiğimiz gibi 'taşınma hikayesi' ile mi, yoksa dramatik bir ölüm ile mi?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.