Hava Durumu

İstanbullu Gelin'de Fikret'e büyük bir sürpriz!

Star TV'nin Cuma akşamları yayınlanan dizisi İstanbullu Gelin, tüm heyecanı ile sürüyor. Esra'nın gidişi ve Ada'nın hastalığı ile yıkılan Fikret'i büyük bir sürpriz mi bekliyor? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2018 17:50
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2018 17:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İstanbullu Gelin'de Fikret'e büyük bir sürpriz!

Bir süre önce karısı İpek'ten ayrılmak isteyen Fikret, sekreteri Esra ile yakınlaşmıştı. İpek, her ne kadar Fikret'e kötü davransa da izleyenlerin Fikret'in onu aldatmaya hakkı olmadığı ile ilgili sosyal medyada pek çok eleştiri yapılmıştı. Esra'nın diziden çıkmasını isteyen izleyenler bile vardı.

ADA'YA KARDEŞ GELECEK Mİ?

Geçen haftalarda Ada'nın kan hastalığının ortaya çıkması ve ilik nakli gerektiği ile ilgili durum ortaya çıkınca, İpek ve Fikret bu bölümde yeniden çocukları için bir araya gelmenin yollarını aradı. Esra'nın kendisini ani bir şekilde terk etmesinden sonra Ada'nın hastalığıyla iyice çöken Fikret, Ada'ya bir kardeş yapma fikrine de sıcak baktı.

Ancak izleyenlerin gitmesini istediği Esra, geri döndü. Geçen haftalarda pek çok izleyicinin yaptığı tahmin de doğru çıkacak gibi duruyor. Yeni bölümde Esra'nın ilginç halleri, Fikret'i gelip görmek istemesi, çocuk kıyafetlerinin olduğu bir mağazada öyle kalakalması aslında Ada'ya çoktan bir kardeş geliyor olduğunun da habercisiydi.

Bazı izleyiciler, "Kesin Esra hamile kalır ve o bebeğin iliğine ihtiyaç duyulur" yorumunda bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.