Hava Durumu

İstanbullu Gelin'de Süreyya'nın büyük sınavı!

STAR TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi İstanbullu Gelin, cuma akşamı bomba gibi bir bölümle geliyor. Dizinin 43. bölümünde Boranlar ailesinde yine ortalık karışıyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2018 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2018 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İstanbullu Gelin'de Süreyya'nın büyük sınavı!

Cuma akşamları STAR TV'de yayınlanan İstanbullu Gelin'in 43. Bölüm fragmanına göre yeni bölüm izleyicileri yine ekrana kilitleyecek.

Geçtiğimiz bölümde Senem ve Akif'in düğününde Adem'in kaza haberini alan Fikret ve Dilara hastaneye koşar. Fikret mektubu Adem'e verdiği için çok üzgündür. Dilara ise mektup olayını kendisinden sakladığı için Süreyya'ya hesap sorar. Adem'in intihar girişimine neden olan bu mektup, birçok dengeyi değiştirir. Süreyya en iyi arkadaşı ile karşı karşıya gelir.

Dilara'nın girişimi Adem'le yeni bir sayfa açmasına neden olur.

Faruk ise mektubu gizli gizli Adem'e veren Fikret'ten hesap sorar. Konak yine karışır.

Asıl bomba Burcu-Osman-Faruk cephesinde yaşanır. Burcu'nun Osman'a "Sen beni değil Süreyya'yı isterdin" sözleri Osman'ı şoke ederken, bu konuşmaya Faruk da şahit olur ve kardeşine resti çeker.

İstanbullu Gelin 44. Bölümde neler olacak?

Fikret'in havayolu şirketiyle ilgili girişimi Faruk'u yine çileden çıkarır. Osman'la ilgili büyük üzüntü ve hayal kırıklığı yaşayan Faruk ne yapacağını bilemez haldedir.

Dilara'nın Adem'in intihar girişimi nedeniyle Süreyya'yı suçlaması, iki dostun arasını ciddi bir şekilde açar. Süreyya'nın bu sınavı Konak'a da yansır.

Esra'yla ilgili sinsi planlar yapan İpek, bu bölümde eşi Fikret'in büyük öfkesiyle karşı karşıya kalır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.