Hava Durumu

İstanbullu Gelin'in 14. fragmanı yayınlandı mı?

Çekimleri Bursa'da süren İstanbullu Gelin'in 14. bölüm fragmanı yayınladı mı? Dizinin hayranları sabırsızlıkla yeni bölüm fragmanını bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2017 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2017 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İstanbullu Gelin'in 14. fragmanı yayınlandı mı?

Heyecanlı bölümleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen İstanbullu Gelin'in başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver paylaşıyor. Gerçek hayat hikâyesinden uyarlama olan dizide Bursa'da soylu ve zengin Boran ailesinin hayatı anlatılıyor.

Geçtiğimiz bölümde neler oldu?

Annesinin Begüm'üm evine gittiğini öğrenen Faruk, deliye döner bunun hesabını sorar. Annesine olan öfkesi ile evden ayrılmaya karar veren Faruk bu kararını ailesine açıklar. Esma Sultan tek kelime etmezken, İpek adeta terör estirir. Fikret ve kendisinin ev almak istediklerinde bunun olay olması ardından Faruk ve Süreyya'nın evden ayrılmaya karar vermesi kendisini çok sinirlendirir ve sofrada adeta ateş püskürür.

İpek annesine Faruk'un evden gitmesi fikrine dayanamadığını çünkü hala onu çok sevdiğini söyler. İpek'in annesi Kıymet ise bundan büyük utanç duyar ve konuyu kapatmaya kızını bu fikirden uzaklaştırmaya çalışır.

Süreyya ise çocuğunun sakat doğma ihtimali üzerine çok üzgün ve diken üstündedir. Faruk ve Süreyya sabırsızlıkla test sonuçlarını beklerler.

Fikret git gide Faruk'a daha çok kin beslerken Faruk ise adeta bir çıkmazın içine girer.

Faruk ve Süreyya'nın evden gitme kararı üzerine, önce Esma Hanım İstanbul'a yerleşir, ardından da Fikret ve İpek Mudanya'daki yeni aldıkları eve yerleşirler.

Herkes darmadağın olmuşken aldıkları yeni haber aileyi yeniden bir araya toplar. Murat Motosiklet kazası geçirmiştir ve durumu da ciddidir.

Faruk'un Emir'in küçüklük resimlerini görmek istemesi üzerine Begüm'ün evine gider. Arkasından ise Süreyya gelir...

Murat tekrar yürüyebilecek mi?

Faruk annesini affedecek mi?

Faruk ve Begüm'ü baş başa yakalayan Süreyya'nın tepkisi ne olacak?

Bir sonraki bölümün fragmanı heyecanla bekleniyor.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.