Hava Durumu

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Faruk'a büyük tokat

İstanbullu Gelin 58. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde İpek'in Faruk'la ilgili yaptırdığı DNA testi ortaya çıkıyor. Esma ve Faruk arasında ise şiddetli bir kavga yaşanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2018 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2018 13:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Faruk'a büyük tokat

İstanbullu Gelin 58. yeni bölüm fragmanı Star TV tarafından seyirci karşısına çıktı. Fikret, Adem'den öç almak için çok yanlış yollara girer. Süreyya, Ülfet ile yakınlaşır. Esma bu durumdan çok rahatsızdır. En önemlisi de Faruk'un kimin oğlu olduğu konusu. Fikret öğrendiği sırrı Faruk'tan saklayamadı ve çok kötü bir zamanda 'Sen benim abim değilsin, Garip'in oğlusun' dedi. İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanında ise; Faruk, İpek'in yaptırdığı DNA testini bulur. Faruk, Süreyya'ya DNA testini gösterirken annesi Esma da görür. Esma ondan şüphe ettiği için oğluna çok kırılmıştır. Çünkü Faruk, Ülfet'in lafı ile Esma'dan şüphelenmiştir. Ve Esma Faruk'a tokat atar. Esra tüm aile üyelerinin yanında DNA testi sonucunu açar ve 'bak bakalım baban kimmiş' der. İşte İstanbullu Gelin 58. yeni bölüm fragmanı...

İSTANBULLU GELİN 57. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? 

Ülfet, Esma'ya Faruk'un babasının abisi olmadığını söyler. Fikret de bu konuşmaya kulak misafiri olmuştur. Esma sözleri ile Ülfet'i deli eder. Yıllar önce dersini vermesi gerektiğini söyler. Tartışma sonunda Esma gergindir, Ülfet ise gözyaşlarına boğulur. Fikret duydukları ile yıkılmıştır, kafasında anılar art arda gelir.

İŞLER YOLUNA GİRİYOR

Faruk'un işyerinde durumlar iyidir. İki şirket işbirliği imzalarını atar. Faruk ne yapıp edip herkesi ikna etmeyi başarmıştır.

Süreyya ise, Ülfet'in referansı ile bir okulla iş görüşmesi yapar. Görüşme olumlu geçer ama Süreyya, Faruk'a danışmadan işi onaylayamaz.  Ancak okulu çok beğenmiştir. Çıkışta Faruk'un iş ile ilgili kırıcı sözlerini hatırlar. O sırada Faruk arar. İşi kurtardığını söyler. Sonra da Süreyya'nın yanına gider.  Süreyya, Faruk'un işte yaşadıklarını dinler ama kafası yaptığı iş görüşmesindedir. Faruk bu dalgınlığı fark eder. Süreyya işten söz etmek zorunda kalır. İş görüşmesine gittiğini ve onaylandığını söyler. Faruk'un fikrini sorar. Sandığının aksine Faruk işi onaylar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.